A A A
< terug Nieuws

Het bruist bij Homerunhuis Oostzaan

Homerunshuis Oostzaan gaat 1 oktober officieel van start, maar voor die tijd moet er nog veel gebeuren. Niet alleen in praktische zin, maar ook qua mindset.  Homerunhuis Oostzaan is namelijk een samenwerkingsverband tussen Odion en Humanitas DMH.

Op maandag 23 september bruiste het van de activiteiten in het Homerunhuis Oostzaan. In de ochtend was er een LVB Xperience voor het kersverse team en in de middag ontmoetten ondersteunende diensten van Odion en Humanitas DMH elkaar.

LVB Xperience
Het team (zie foto) onderging een LVB Xperience. Tijdens deze ochtend ondervonden de teamleden hoe het is om een licht verstandelijke beperking te hebben.

Ontmoeting ondersteunende diensten
In de middag kwamen de ondersteunde diensten van Humanitas DMH en Odion samen. Van Applicatie beheer tot P&O, bijna alle afdelingen waren vertegenwoordigd. Deze middag werd het team van Homerunhuis Oostzaan voorgesteld en was er uitleg over het traject Homerun. Vervolgens stemden de vertegenwoordigers van de afdelingen van beide organisaties met elkaar af.

Blij met samenwerking
Odion is bekend met de LVB doelgroep, wij begeleiden in onze hele werkgebied mensen met een licht verstandelijke beperking in hun thuissituatie. Odion wilde al graag een trainingshuis starten voor deze doelgroep. Wij zijn dan ook blij met de mooie samenwerking met Humanitas DMH en het goede contact met gemeente Oostzaan en Zaanstad.

 

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.