A A A

Woont je kind nog thuis maar vindt hij of zij het ook leuk om af en toe ergens anders te slapen? Jouw zoon of dochter is van harte welkom om te komen logeren bij een van onze logeerhuizen. We weten dat dat vaak een moeilijke en spannende keuze is en doen er alles aan dat jouw kind zich snel op zijn plek voelt. Hoe lang jouw kind precies blijft, bepalen jullie natuurlijk samen.

Samen leren en spelen

Het logeren gebeurt bij een van onze locaties in Purmerend: Het Logeerhuis of ODC De Boomgaard. Samen met andere kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking leert en speelt jouw kind naar hartenlust – buiten, in de speelzaal, in de snoezelruimte of in het zwembad. In de weekenden of de schoolvakanties maken we regelmatig leuke uitstapjes. We gaan er dan op uit met het Odion-busje, fietsen met de aangepaste rolstoelbakfiets, zwemmen in het Twiske of gaan bowlen. De aanwezige orthopedagogen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten helpen jouw kind op lichamelijk, communicatief, sociaal en emotioneel vlak te groeien.

Kleine groepen

Om optimaal voor onze logees klaar te kunnen staan, komen ze logeren in groepen van maximaal acht personen. Iedereen leert elkaar daardoor snel kennen en jouw kind voelt zich al snel thuis. Iedere groep heeft twee begeleiders die altijd aanwezig zijn, ook ’s nachts. Heeft jouw kind een wens, vraag of wil hij of zij gewoon even iets leuks delen, krijgt het dus altijd de hulp en ondersteuning die het nodig heeft.

Voor wie?

Voor kinderen vanaf 3 jaar t/m jongvolwassenen met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking. Ze wonen nog thuis, maar willen soms ergens anders logeren.

Logeren locaties van Odion

Het Logeerhuis – Purmerend
ODC De Boomgaard – Purmerend

Kennismaken of aanmelden? Neem contact met ons op of ga direct naar het aanmeldformulier.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.