A A A

Het weekend is vaak het hoogtepunt van de week, ook voor kinderen. Ze willen lekker spelen en leuke dingen doen, maar helaas moeten er ook praktische zaken worden geregeld. De boodschappen moeten worden gedaan, rekeningen moeten worden betaald en de tuin moet worden onderhouden. Jouw kind kan of wil daar niet altijd bij zijn. Om het weekend voor zowel jouw kind als voor jullie zo leuk en ontspannen mogelijk te houden, hebben we de zaterdagopvang ontwikkeld.

Onder begeleiding op pad

Tijdens onze zaterdagopvang heeft jouw zoon of dochter een leuke dag met andere kinderen en jongeren met een beperking. Onder professionele begeleiding doen ze allerlei leuke activiteiten. Zo gaan ze uit hun bol op een luchtkussen of spelen ze samen een potje voetbal. De dagen zijn duidelijk gestructureerd en afgestemd op hun wensen en ontwikkeling. De kinderen leren van alles – over elkaar, over zichzelf – maar plezier staat altijd voorop. Het is ten slotte zaterdag!

Ruimte voor ouders

Terwijl jouw kind een leuke dag beleeft, hebben jij en jouw partner de ruimte om alle huishoudelijke en praktische zaken te regelen. Of, om gewoon even een beetje te ontspannen, want jullie hebben ongetwijfeld een lange week achter de rug. Als jullie kind na de opvang weer thuiskomt, hebben jullie alle tijd en energie om te luisteren naar zijn of haar verhalen en belevenissen. En, om lekker te koken, want de koelkast is gelukkig ook weer goed gevuld.

Voor wie?

Kinderen vanaf 4 jaar met een beperking die het leuk vinden om op zaterdag naar de opvang te gaan.

Kennismaken of aanmelden? Neem contact met ons op of ga direct naar het aanmeldformulier.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.