A A A

Odion biedt vakantie- en speelweken voor kinderen vanaf 4 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking. Hier lees je er meer over.

Vakantieweken

Jouw kind heeft vakantie maar jij en jouw partner moeten gewoon werken? Dan vindt jouw kind het misschien wel leuk om samen met vijf andere kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking een weekje op vakantie te gaan. Ze gaan samen zwemmen, doen spelletjes of waaien uit op het strand. Afhankelijk van de ontwikkeling en wensen van je kind, verblijft het bij één van onze twee locaties. Bij Het Logeerhuis is het heel veilig en rustig. Alles is gelijkvloers en jouw kind krijgt een eigen kamer. Bij het Marinapark in Volendam gaat het er iets avontuurlijker aan toe. Je kind moet een trap op om naar de gedeelde slaapkamer te komen en het kan zelfstandig naar buiten lopen.

Speelweken

Vindt jouw kind een schoolvakantieweek een beetje te spannend omdat het liever thuis slaapt, dan is de speelweek misschien een goed alternatief. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur is jouw kind welkom bij het Orthopedagogisch Dagcentrum Dynamica. Samen met de andere kinderen speelt het in het zwembad, op het luchtkussen of in de speelzaal. Heeft jouw kind ergens hulp bij nodig of wil het even gezellig kletsen? Onze begeleiders zijn altijd in de buurt.

Aanmelden

Je kunt jouw kind aanmelden via het aanmeldingsformulier, samen met een kopie van het indicatiebesluit. Geef daarbij aan welke periode jullie eerste en tweede voorkeur heeft. Als de aanmelding voor [datum] bij ons binnen is, horen jullie uiterlijk [datum] of jouw kind is geplaatst. De zomervakantieweken worden voor het grootste deel bekostigd uit de indicatie. In het geval van een PGB-plaatsing ontvangen jullie een contract met daarin de betreffende tarieven. Zodra we het contract getekend van jullie hebben ontvangen, reserveren wij een plekje voor jouw kind. Voor de uitstapjes en het vervoer tijdens de vakantieweken vragen wij om een eigen bijdrage van €125,-. Zodra we de volledige bijdrage hebben ontvangen, is de aanmelding definitief.

Data 2019

Vakantieweek (1e, 3e, 5e week van de zomervakantie):
● (week 1) Zaterdag 13 t/m vrijdag 19 juli 2019
● (week 3) Zaterdag 27 juli t/m vrijdag 2 augustus 2019
● (week 5) Zaterdag 10 t/m vrijdag 16 augustus 2019

Speelweken (Molenwerf 1f te Koog aan de Zaan): alle schoolvakanties.

Voor wie?

Kinderen vanaf 4 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking. Ze wonen nog thuis maar vinden het hartstikke leuk om in de vakantie op vakantieweek te gaan.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.