A A A

Misschien begrijp je dingen niet zo snel als anderen. Dat is helemaal niet erg want met een beetje begeleiding kun je veel zelf. Geclusterd individueel wonen bij Odion kan dan een goede optie voor jou zijn. Binnen een Odionlocatie heb je je eigen woning, maar je kunt dag en nacht de hulp inroepen van jouw begeleider.

Dag en nacht hulp

Geclusterd individueel wonen is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking. Je woont in jouw eigen appartement binnen een Odionlocatie, in het centrum of wat meer buitenaf. Je doet zoveel mogelijk zelf. Vind je iets moeilijk of spannend, dan doen onze medewerkers het samen met jou. Jullie maken bijvoorbeeld samen de post open, gaan naar de supermarkt en bereiden het avondeten voor. ’s Nachts ben je alleen. Dat kan in het begin even wennen zijn, dus jouw begeleider komt gewoon naar je toe als je dat prettig vindt. Bij Odion woon je alleen, maar sta je er nooit alleen voor.

Op je plek

Je voelt je bij ons snel thuis en op je plek. Het leuke van een eigen woning is natuurlijk dat je er allemaal spullen in zet die jij mooi of waardevol vindt. Samen met jou hangen we foto’s op van je familie en vrienden en maken we je bed op met je favoriete beddengoed. Als het helemaal af is, vind je het misschien wel leuk om mensen bij je thuis uit te nodigen. Wij helpen je daarbij. En wie weet, misschien schuiven we zelfs aan voor een plakje zelfgemaakte cake.

Voor wie?

  • Je bent 18 jaar of ouder en je hebt een verstandelijke beperking.
  • Je bent 18 jaar en ouder en je hebt een verstandelijke beperking, daarbij ben je doof en/of je hebt een communicatieve beperking.
  • Helemaal alleen wonen wil en kun je niet.

Geclusterd individueel wonen locaties van Odion

Wil jij individueel komen wonen bij Odion? Bekijk hier onze locaties.

Verstandelijk beperkten

Assendelft
Kaaikhof

Edam
Noorderstraat

Krommenie
Jacobushof
Albert Schweitzerstraat

Purmerend
Londenhaven
Parkstee
Tuinstee
Rumbastraat

Volendam
Jan Platstraat
Brederodestraat
Henegouwen

Zaandam
Skepehoeck
M.L. Kingweg

Zaandijk
Cole Porterstraat

Kennismaken of aanmelden? Neem contact met ons op of ga naar het aanmeldformulier.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.