A A A

Woon je nog thuis maar vind je het leuk om af en toe ergens anders te slapen? Kom dan logeren bij een van onze logeerhuizen. Je leert er van alles en hebt veel plezier. Samen met de andere logees en begeleiders, ga je eropuit en doe je allemaal leuke dingen. Of je één of meerdere nachten blijft, bepaal je helemaal zelf.

Samen leren en spelen

Je logeert bij een van onze locaties in Purmerend: Het Logeerhuis of ODC De Boomgaard. Samen met andere volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking doe je allemaal leuke dingen en leer je veel. In de weekenden of de schoolvakanties maken we regelmatig leuke uitstapjes. We gaan er op uit met het Odion-busje, fietsen met de aangepaste rolstoelbakfiets, zwemmen in het Twiske of gaan bowlen. De aanwezige orthopedagogen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten helpen je op lichamelijk, communicatief, sociaal en emotioneel vlak te groeien. Ze staan altijd voor je klaar, dus je bent nooit alleen.

Kleine groepen

Om optimaal voor jou en de anderen klaar te kunnen staan, komen jullie logeren in groepen van maximaal acht personen. Je leert iedereen dus goed kennen en voelt je al snel thuis. Iedere groep heeft twee begeleiders die altijd aanwezig zijn, ook ’s nachts. Heb je een wens, vraag of wil je gewoon even iets leuks delen, krijg je dus altijd de hulp en ondersteuning die je daarbij nodig hebt. Heb je je tas al gepakt? We vinden het hartstikke leuk als je bij ons komt logeren!

Voor wie?

Je bent tussen de 18 en ongeveer 25 jaar oud en hebt een verstandelijke of meervoudige beperking. Je woont nog thuis en vindt het hartstikke leuk om soms ergens anders te logeren.

Logeren locaties van Odion

Het Logeerhuis – Purmerend
ODC/DAC De Boomgaard – Purmerend

Kennismaken of aanmelden? Neem contact met ons op of ga naar het aanmeldformulier.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.