A A A

Je wilt graag werken maar vindt het moeilijk om een baan te vinden? Je vindt makkelijk werk maar slaagt er maar niet in een baan te behouden? Dan kunnen wij je helpen. Onze dochteronderneming Odibaan ondersteunt jou bij het vinden van betaald of onbetaald werk. Werk dat past bij jouw wensen en talenten. Want, zoals de filosoof Confucius zo mooi zei: ‘Als je het werk hebt dat bij je past, dan hoef je nooit meer te werken.’

Odibaan: uitgebreide ondersteuning

Odibaan ondersteunt jou bij het hele werktraject. Van het behalen van je diploma, tot het vinden van werk, tot het behouden van werk. Op de volgende gebieden staan de Odibaan-medewerkers voor je klaar:

1. Schoolcoaching: Misschien weet je niet goed welke opleiding je wilt volgen of heb je niet genoeg discipline om iedere dag naar school te gaan. Wat het ook is, wij helpen je om jouw diploma te halen. Want, met een diploma vind je sneller en makkelijker werk dat bij je past.
2. Jobcoaching: Als je ziek bent of een beperking hebt, dan kan het moeilijk zijn om een baan te vinden of aan het werk te blijven. Met jobcoaching wordt dat makkelijker. Je leert wat jouw talenten en uitdagingen zijn en staat er niet meer alleen voor.
3. Re-integratie: Misschien zit je al een tijdje thuis of misschien gaat het niet goed met jouw bedrijf. Dat kan behoorlijk stressvol en onzeker zijn. Odibaan helpt jou bij het plaatsen van die gevoelens, en, helpt jou bij het vinden van een (nieuwe) baan.
4. Lifecoaching: Soms zit alles even tegen. Misschien is je relatie net uit, ben je niet blij met je woonsituatie en/of vind je je werk niet leuk. Dat maakt je behoorlijk verdrietig. Als je het op meerdere vlakken moeilijk hebt, dan kan lifecoaching je helpen weer lekkerder in je vel te zitten.

Meer informatie over Odibaan vind je hier

Aanmelden

Heb je interesse in een van de Odibaan-trajecten, dan kun je bellen met ons team in Zaandam (0299 418310) of Purmerend (0299 412812). Je kunt ook een mail sturen naar info@odibaan.nl. Sandra Jak kan je meer vertellen over de aanmelding. Je bereikt haar via 0299 418310 of s.jak@odibaan.nl.

Kom je liever persoonlijk langs, dan kan dat natuurlijk ook. Je bent van harte welkom bij een van onze locaties:
Westzijde 249, 1506 GE Zaandam
Kometenstraat 6B, 1443 BA Purmerend
Wilhelminalaan 2, 1623 MA Hoorn
Wijkermeerweg 72, 1948 NX Beverwijk
Plantage Middenlaan 14, 1018 DD Amsterdam

Voor wie?

Je wilt graag werken maar op professioneel vlak zit het je niet mee. Je vindt het moeilijk om je diploma te behalen, een passende baan te vinden of aan het werk te blijven.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.