A A A
< terug Nieuws

Boekpresentatie ‘Een nieuws begin’

Op 20 juni was de boekpresentatie van ‘Een nieuw begin’ in de muziekzaal bij dagactiviteitencentrum PurmerGeul. ‘Een nieuw begin’ is geschreven door Jan Krams. Jan is cliënt bij dagactiviteitencentrum PurmerGeul in Purmerend.

In dit boek vertelt Jan over zijn beroerte en hoe hij zijn leven daarna opnieuw vormgaf. Jan stelde zich hierbij twee grote uitdagingen; een boek schrijven en leren drummen met één hand. Tijdens zijn boekpresentatie werd duidelijk dat hij ook dit tweede doel heeft behaald. Bij binnenkomst in de zaal zat Jan al klaar achter een glimmend drumstel. Er werden oordoppen uitgedeeld, want Jan ging eerst even los op een nummer van AC/DC en Queen.

Jan vertelde het publiek over zijn schrijfproces. Hoe hij stoeide met de titel en dat hij wel tien keer opnieuw begon met schrijven. Jan vroeg zich soms vertwijfeld af: ‘wie zit er op mijn verhaal te wachten?’ Maar na vier jaar en veel aanmoediging van familie en lotgenoten is zijn prachtige boek dan toch uitgegeven. In ‘Een nieuw begin’ wil Jan benadrukken dat er veel mogelijk is, ook na een beroerte. ‘Ik wil anderen inspireren om niet bij de pakken neer te zitten’, zegt Jan.

‘Een nieuw begin’ is te koop via Boekscout.nl en Bol.com
Het boek kost €17,50.

 

Op de foto ziet u Jan met Trudy Conijn, de jobcoach van Jan bij Odibaan.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.