A A A
< terug Nieuws

Corinne deed een uitwisselstage

Medewerker Corrine Linger volgt de opleiding Verzorgende Individuele Gezondheidszorg, o.b.v een BBL-contract en werkt op locatie Zuiderweg. Zuiderweg is een woonlocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en/of een lichamelijke beperking.

Corinne is één van de eerste Odionmedewerkers die gebruik maakte van de uitwisselstage. Deze stage is in het leven geroepen zodat  BBL-medewerkers kunnen kennismaken met andere organisaties en doelgroepen. Het werkveld is immers breder dan de gehandicaptenzorg.

Vanaf maart dit jaar liep Corrine 10 weken stage op de afdeling kleinschalig wonen voor dementerende ouderen bij Stichting Pennemes. Met deze stage kreeg zij de mogelijkheid om ten behoeve van haar opleiding verpleegtechnische handelingen te oefenen en meer ervaring op te doen. De stage werd een succes; Corinne heeft het werken met ouderen in haar vingers en bovendien vindt zij het ontzettend leuk. Zo leuk dat ze nu gaat werken bij een verpleeghuis van Evean. Daarnaast blijft Corrine 3 uur per week inzetbaar voor de Flexpool van Odion, zodat zij meer doelgroepen van Odion kan ontdekken. Want ook binnen Odion is de ene werkplek de ander niet.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.