Ambulante ondersteuning

Hoe kunnen wij u ondersteunen om uw thuissituatie tijdelijk te verlichten? Wat heeft u nodig, zodat uw kind thuis kan blijven wonen? Op diverse levensgebieden kan Odion ondersteuning aan huis bieden: mee naar zwemles, thuis spelletjes doen of samen lezen en schrijven. Ook kan één van onze medewerkers uw kind begeleiden op de peuterspeelzaal of in de klas. Zodat hij of zij met de juiste hulp gewoon mee kan doen. Laat ons weten wat u zoekt, wij organiseren het voor u.

Ondersteuning thuis voor kinderen

Onze medewerkers bieden één op één begeleiding om de thuissituatie te verlichten zodat u gelegenheid hebt om andere activiteiten te doen voor uzelf of met andere gezinsleden. De begeleider bouwt een band op met uw kind, maar ook met u en de andere gezinsleden.


Ondersteuning voor kinderen op een andere locatie

Als uw kind naar het reguliere onderwijs of opvang gaat, blijkt vaak dat gespecialiseerde ondersteuning nog is. Hierdoor wordt de kans groter dat hij of zij meer contact krijgt met andere kinderen zonder beperking. Met onze specialistische ondersteuning kan uw kind begeleiding krijgen op school, in het kinderdagverblijf of bij de peuterspeelzaal.