Logeren

Met plezier logeren bij Odion
Zoekt u een goede logeerplek voor uw thuiswonende kind met een verstandelijke of meervoudige beperking? Onder professionele begeleiding kan uw kind logeren bij Het Logeerhuis en ‘weekend logeren’ bij ODC De Boomgaard. Beide locaties zijn in Purmerend en zijn onderdeel van Odion.
Tijdens het logeren staat voorop dat de kinderen plezier hebben en het leuk vinden om te logeren. Voor ouders is het fijn om tijd en ruimte te hebben voor zichzelf of voor andere kinderen in het gezin.
De medewerkers zorgen voor een veilige omgeving en voldoende vermaak en vertier. Altijd afgestemd op de behoefte van uw kind. Overdag en in de avond zijn er twee begeleiders en ’s nachts is er één begeleider aanwezig.

De Boomgaard

Zoekt u een plek voor uw kind met de ruimte om zich te ontwikkelen en te leren? Bij Orthopedagogisch Dagcentrum De Boomgaard in Purmerend bent u dan aan het goede adres. Er is een veilige omgeving en een gezellige sfeer, met begeleiding en behandeling van professionals. Het ODC maakt onderdeel uit van Brede school De Weide.


Logeerhuis

Zoekt u een goede logeerplek voor uw thuiswonende kind met een verstandelijke of meervoudige beperking? Bij het Logeerhuis bent u aan het goede adres. Hier werkt een vast team van tien professionals. Zij bieden de zorg die uw kind nodig heeft en zorgen ervoor dat uw kind zich snel thuis voelt.