Orthopedagogisch Dagcentrum

U zoekt een plek waar uw kind kan spelen en leren. Een plek die erop gericht is de ontwikkeling van uw kind zoveel mogelijk te stimuleren: op lichamelijk, sociaal en emotioneel gebied. Onze orthopedagogische dagcentra maken deel uit van de Brede School, waar de expertise van alle samenwerkende partijen optimaal wordt benut. Uw kind ontmoet hier kinderen met en zonder beperking, op een speelse en ongedwongen manier. Odion beschikt over twee orthopedagogische dagcentra; één in Purmerend en één in Koog a/d Zaan.

Dynamica

Zoekt u een plek voor uw kind met ruimte om zich te ontwikkelen? Bij Orthopedagogisch Dagcentrum (ODC) Dynamica in Koog aan de Zaan bent u aan het goede adres. Er is een veilige omgeving en een gezellige sfeer, met begeleiding en behandeling van professionals.  Bij Dynamica kan uw kind gebruik maken van het zwembad, twee snoezel-ruimtes, een gymzaal, therapie ruimtes, speelpleinen en ruime groepen met aangepast speelmateriaal.


De Boomgaard

Zoekt u een plek voor uw kind met de ruimte om zich te ontwikkelen en te leren? Bij Orthopedagogisch Dagcentrum De Boomgaard in Purmerend bent u dan aan het goede adres. Er is een veilige omgeving en een gezellige sfeer, met begeleiding en behandeling van professionals. Het ODC maakt onderdeel uit van Brede school De Weide.