Specialistische begeleiding in de vrije tijd

Uw kind woont thuis en overdag gaat hij of zij naar de dagbesteding. Soms is het echter fijn als uw zoon of dochter ook buiten de dagbesteding om op een vertrouwde plek kan zijn, met professionele begeleiding. Bijvoorbeeld omdat u nog niet thuis bent van uw werk, of omdat u een dagje met elkaar of de andere gezinsleden wilt doorbrengen. Ook hiervoor biedt Odion diverse mogelijkheden.

U werkt door de week en bent nog niet thuis als de dagbesteding van uw kind stopt. Bij de naschoolse opvang begeleiden onze professionele medewerkers uw kind in een gezellige sfeer. Na een enerverende dag kan uw kind eerst even rustig bijkomen met wat drinken en iets lekkers. Daarna kan het volop spelen, plezier maken en van alles ontdekken. Zo vliegt de middag om en zal uw kind verbaasd zijn dat u nú al op de stoep staat!


Wilt u graag een dagje met elkaar en/of de andere kinderen uit het gezin doorbrengen? Of wilt u op zaterdag gewoon even wat ruimte voor uzelf hebben? Bij onze zaterdagopvang kan uw kind onder professionele begeleiding heerlijk spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Zo kan uw kind zich ontwikkelen binnen een gestructureerd dagprogramma. Springen op het luchtkussen, waterpret in het zwembad: plezier maken staat voorop!