Odibaan

Odibaan biedt begeleiding naar en bij betaald werk, schoolcoaching en lifecoaching. Odibaan is gelieerd aan Odion.
Al sinds 2000 is Odibaan actief in het begeleiden van mensen naar en op school en naar en tijdens werk. Zij doen dat op maat, dus uitgaande van uw vraag en maken samen met u een plan om zo goed mogelijk het doel te bereiken dat u voor ogen heeft.

Zij bieden ondersteuning op vier gebieden, namelijk:
1. Jobcoaching: Als je werkt kan het nodig zijn om ondersteuning te hebben om aan het werk te kunnen blijven, bijvoorbeeld omdat je ziek bent. Het kan ook zijn dat je een beperking hebt. Die ondersteuning heet jobcoaching.
2. Re-integratie: Wil je aan het werk maar kost het moeite om een baan te vinden? Werk je al, maar gaat het niet goed met het bedrijf of met jou? Odibaan helpt bij het vinden van een baan.
3. Schoolcoaching: Je kunt ondersteuning krijgen die nodig is om naar school te gaan, te blijven gaan en je diploma te halen. Het maakt niet uit welke opleiding je doet!
4. Lifecoaching: Soms zit het tegen in het leven, het lukt niet om een baan te vinden, in je relatie gaat het niet goed en je woning bevalt niet. Als er op verschillende vlakken wat mis gaat dan kun je denken aan lifecoaching.

Wilt u contact hebben met Odibaan?
U kunt bellen: Zaandam: 0299 418310  of  Purmerend: 0299 412812 of mailen naar: info@odibaan.nl

U kunt langskomen:
- Westzijde 249, 1506 GE Zaandam
- Purmerweg 19A, 1441 RA Purmerend
- Wilhelminalaan 2, 1623 MA Hoorn
- Wijkermeerweg 72, 1948 NX Beverwijk
- Plantage Middenlaan 14, 1018 DD Amsterdam

Als u zich wilt aanmelden of daarover informatie wilt:
Sandra Jak, 0299 418310, of per mail: s.jak@odibaan.nl
Of ga naar de Odibaanwebsite

afbeeldingen/Logos/toplogo