A A A
< terug Nieuws

Help mee tijdens NL Doet!

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2023 weer NLdoet. Tijdens deze twee dagen doen vrijwilligers klussen voor sociaal maatschappelijke organisaties in Nederland. Ook Odion heeft een aantal mooie klussen te doen. Geweldig als u komt helpen!

Dagactiviteitencentrum Zonnehoek – Krommenie
Voor Zonnehoek ligt een plein waar cliënten veel tijd doorbrengen en activiteiten doen. “We vinden het geweldig als vrijwilligers samen met cliënten dit plein gezellig maken met bloempotten en perkjes vol bloemen en planten.”
Vrijwilligers: 10
Dag: vrijdag 10 maart van 10.00 – 16.00 uur
Klik hier om u aan te melden als vrijwilliger.

Dagbesteding De Fortwachter – Zuidoostbeemster
Fort aan de Middenweg is een nieuwe dagbestedingslocatie van Odion. “Samen met vrijwilligers en cliënten willen wij hier een aantal klussen aanpakken. Denk aan het maken van plantenbakken, het hek van de moestuin maken, snoeien van fruitbomen en een overkapping voor de kantine maken.”
Vrijwilligers: 5
Dag: Zaterdag 11 maart van 10:00 – 15:00 uur
Klik hier om u aan te melden als vrijwilliger.

Woonlocatie Jan Ligthartstraat – Heemskerk
Bij woonlocatie Jan Ligthartstraat is het tijd om de algemene ruimte, het kantoor en het terras op te knappen en gezellig te maken. “Wij zoeken vrijwilligers die samen met de bewoners willen verven, gordijnen ophangen en bloemen planten. Tussendoor is er een lekkere lunch en de middag wordt afgesloten met een heerlijk frietje.
Vrijwilligers: 8
Dag: Zaterdag 11 maart van 10.00 – 15.30 uur
Klik hier om u aan te melden als vrijwilliger

Dagactiviteitencentrum Standbyte – Castricum
Bij Standbyte willen de cliënten samen met vrijwilligers het terras zomer klaar maken. “We willen de bloembakken vullen, onkruid weghalen en het terras schoonmaken. De middag wordt afgesloten met een gezellig hapje en drankje.
Vrijwilligers: 4
Dag: Vrijdag 10 maart van 12.00 – 16.00 uur
Klik hier om u aan te melden als vrijwilliger.

Lunchroom Tante Tee – Krommenie
Tante Tee is een gezellige lunchroom in het centrum van Krommenie. Hier werken jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. “We zoeken vrijwilligers die samen met onze medewerkers willen helpen bij het opknappen van het terras. Denk hierbij aan het schoonmaken van het kunstgras, het opknappen van de picknicktafel en het vullen van nieuwe bloembakken. Tussendoor verzorgen wij een kop koffie met wat lekkers.”
Vrijwilligers: 3
Dag: Vrijdag 10 maart van 13.00 – 16.00 uur
Klik hier om u aan te melden als vrijwilliger.

Woonlocatie De Boogaert – Castricum
Bij woonlocatie De Boogaert wonen mensen met een lichamelijke beperking. Zij worden graag verwend met nagels lakken, een maskertje, mooi haar en make up. Daarvan wordt een ‘before en after’ foto gemaakt. “Samen drinken we aan het begin van de dag een bakje koffie en sluiten de dag af met iets lekkers.”
Vrijwilligers: 5
Dag: Zaterdag 11 maart van 11.00 – 15.00 uur.
Klik hier om u aan te melden als vrijwilliger.

Woonlocatie Jachtenlaan – Zaandam
Woonlocatie Jachtenlaan heeft een gezamenlijke binnentuin ‘De Smoesteun’. Hier wordt groente en fruit verbouwd en er is een gezellige plek om te zitten. “We willen de Smoesteun verder aanpassen naar de wensen van de bewoners. We willen de compostbakken en de houten kast verwijderen en twee nieuwe compostbakken maken. De dag sluiten we af met live muziek.”
Vrijwilligers: 2
Dag: Zaterdag 11 maart van 10:30 – 15:30 uur
Klik hier om u aan te melden als vrijwilliger.

Dagactiviteitencentrum De Graslanden – Purmerend|
Bij De Grasladen komen veelal oudere cliënten met een verstandelijke beperking. “Wij zouden dolgraag het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn bezoeken in twee groepen van 12 cliënten. Wij zoeken vrijwilligers, al dan niet met een rijbewijs, voor de ochtend en de middag groep.
Vrijwilligers: 6
Dag: Vrijdag 10 maart van 10:00 – 16:00 uur
Klik hier om u aan te melden als vrijwilliger.

 

 

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.