A A A
< terug Nieuws

Lees ons nieuwe kwaliteitsjaarverslag van 2021

Bij Odion is geen vraag te gek. In 2021 wisten we op een betekenisvolle manier meer invulling te geven aan dit motto. U leest hierover in het nieuwe Odion kwaliteitsjaarverslag van 2021.

Klik hier voor de gewone versie
Klik hier voor de korte versie met pictogrammen

Het is wederom een digitaal verslag met verdiepende verhalen en prachtige foto’s geschoten op het HEMbrugterrein in Zaandam. Cliënten, medewerkers, een ouder, een stagiair en een vrijwilliger komen in het verslag aan bod.

Het nieuwe kwaliteitsjaarverslag werd op dinsdag 7 juni feestelijk gepresenteerd bij Odion De Andere Oever in Purmerend. Bestuurder Annemarie van Dalen: “In 2021 bracht corona een hoop uitdagingen met zich mee. Ik ben supertrots hoe iedereen heeft samengewerkt om creatieve oplossingen te bedenken. We vroegen onszelf al steeds vaker af waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Corona heeft dat een extra zet gegeven. In 2021 zijn we er nog meer achter gekomen hoe belangrijk het is om te reflecteren en nieuwe dingen te bedenken. Want soms past iets anders beter. En zo maken we de zorg samen beter.”

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!

 

7 juni 2022
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.