A A A

Aletta Jacobslaan is een nieuwbouwcomplex op loopafstand van het centrum van Purmerend. Hier worden 50 appartementen gerealiseerd, verdeeld over twee gebouwen.

Eén gebouw gaat verhuurd worden aan Odion. In dit gebouw komen 33 appartementen met een ontmoetingsruimte voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Op de begane grond komt er een activerings- en ontwikkelcentrum voor mensen met een lichamelijke beperking en/of NAH.

Bij het complex komt een parkeervoorziening en een beleeftuin (voor de buurt) . Deze tuin wordt aangelegd en onderhouden door het Clusius College. Het pand voldoet aan alle nieuwe duurzaamheidseisen. Het pand gaat verhuurd worden door Wooncompagnie. De architectuur is in handen van AG NOVA.

Status

Momenteel wordt de omgevingsvergunning aangevraagd. Deze fase behelst de bestemmingsplanwijziging en de bouwvergunning. Zodra deze fase is afgerond wordt de aannemer gezocht. Inclusief het bouwen, duurt het hele proces zeker nog twee jaar. Als alles naar wens verloopt, hopen we in 2024 het pand te kunnen betrekken.

Heeft u vragen?

Voor vragen over onze nieuwbouwlocaties kun je contact opnemen met onze afdeling Cliëntservice – clientservice@odion.nl.

faciliteiten in en om locatie Aletta Jacobslaan (nieuwbouw)

  • parkeergelegenheid
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.