A A A

Wil je in het zomerseizoen op een gezellig terras in Wormerveer werken? Dat kan bij de begeleide werkplek Bakkie Leut aan de Zaan! Je werkt in een team van mensen met een verstandelijke beperking en vrijwilligers.

Wat doe je?

Tussen mei en september is het terras van Bakkie Leut bij mooi weer geopend. Je helpt mee in de bediening en bent de gastheer of gastvrouw. Ook maak je bestellingen zoals koffie, thee, taart of tosti’s klaar in de keet. Opruimen hoort ook bij het werk, zodat het terras mooi en netjes blijft. Je ruimt bijvoorbeeld de tafels af en doet de afwas.

Mocht het geen weer zijn om het terras te openen, dan rijd je met de begeleiding naar Westerwatering om te werken. Daar is altijd genoeg werk te doen, ook bij slecht weer!

Begeleiding

Bij Bakkie Leut werk je samen met vrijwilligers en er is altijd een begeleider aanwezig. Soms is de begeleider op afstand aan het werk, bijvoorbeeld om de administratie te doen. Vrijwilligers nemen het dan even over, maar de begeleider is wel altijd in de buurt en oproepbaar.

Werktijden

De werktijden van Bakkie Leut zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Neem eens een kijkje op de website of volg ons via facebook!

Bakkie Leut aan de Zaan
Dick Laanplein 15
1521 HT Wormerveer
0299 419 690
info@bakkieleutaandezaan.nl

 

faciliteiten in en om locatie Bakkie Leut

  • openbaar vervoer
  • parkeergelegenheid
  • pinautomaat
  • restaurant / café
  • winkelcentrum / winkels
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.