A A A

Wil je kunnen kiezen uit een afwisselend activiteitenaanbod? Dat kan bij dagactiviteitencentrum Het Watermerk in Krommenie. Het Watermerk is een beschermde dagbesteding. Je doet hier activiteiten samen met andere volwassen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

wat doe je?

Je kunt kiezen uit vier groepen: industrieel, creatief, recreatief en hout. Ook doen wij klussen en dienstverlening in de wijk.

1. Industrieel
De industrieel groep doet inpakwerk voor bedrijven, sorteerwerk van babykleding en heeft een printservice voor klanten. De printservice is onder andere printwerk vanaf de computer en het vouwen en nieten van boekjes. In deze groep werk je op je eigen tempo en is er altijd begeleiding in de buurt.

2. Creatief
Op de creatieve groep maak je mooie producten in een gezellige sfeer. Deze producten maak je onder andere van papier en stof. Ook kun je producten maken voor het merk ‘Mooi door Mij’. Dit zijn bijvoorbeeld dennenappels gedompeld in kaarsvet of tuinfakkels. Winkels verkopen deze spullen en we maken ze in opdracht.

3. Re/creatief
Op de re/creatieve groep kun je samen leuke dingen doen. Bijvoorbeeld boodschappen halen of gezelschapsspelletjes spelen. Je kunt een computerspel spelen, bewegen op muziek of even een uurtje voor jezelf muziek luisteren. Ook kun je in je eigen tempo meewerken aan creatieve producten. We prikken wel eens bordjes uit klei voor het label Mooi door Mij. Of we versieren inpakpapier, stempelen of schilderen.

4. Houtgroep
Op de houtgroep werk je mee aan producten voor de verkoop. Je hebt een eigen aandeel in ieder product. De een zaagt bijvoorbeeld, de ander schildert, schuurt of boort. Sommige producten die de groep maakt, verkopen we op markten of in onze eigen winkel. Ook krijgen we opdrachten van klanten waar je aan kunt werken.

begeleiding

De begeleiding is altijd in de buurt om je te helpen en dingen uit te leggen.

tijden

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Het Watermerk
Jean Henri Dunantstraat 81
1561 BB Krommenie
0299 419 700

 

 

faciliteiten in en om locatie Het Watermerk

  • openbaar vervoer
  • parkeergelegenheid
  • restaurant / café
  • supermarkt
  • winkelcentrum / winkels
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.