A A A

Wil je werken, leren en recreëren op de computer? Of wil je creatief bezig zijn of bakken? Dit alles kan bij Standbyte in Castricum. Je hebt hier dagbesteding samen met andere volwassenen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.

Wat doe je?

Standbyte heeft twee ruimten binnen woonlocatie De Boogaert.

Bij Standbyte kun je leren en werken op de computer. Denk hierbij aan het maken van nieuwsbrieven, bevolkingsgegevens invoeren en leren omgaan met Excel. Ook kun je ontspannen activiteiten op de computer doen, zoals het beantwoorden van mail, surfen op het internet of een computerspel doen.

Op de maandagochtend kun je heerlijke producten bakken in de keuken. Op de dinsdagochtend kun je meedoen met de kookgroep en in de middag ben je welkom in de tuin. In januari 2019 start de lunchgroep. Alle middagen van de week ben je welkom voor creatieve bezigheden als tekenen en schilderen.

Bij de entree van De Boogaert is een balie waar gasten en bezoekers worden ontvangen, lichte administratieve taken worden uitgevoerd en de telefoon wordt beantwoord. Je kunt hier één of meerdere dagdelen per week werken.

Begeleiding

Er is altijd één begeleider aanwezig die je kan helpen met ADL-zorg.

Tijden

Standbyte is open van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 15.30 uur.

Klik hier om naar de facebookpagina van Standbyte te gaan!

Contact

Standbyte creatief: 06 – 825 16 445
Standbyte computeren: 06 – 308 40 535

Standbyte
De Boogaert 161
1901 GP Castricum
06 – 825 47 477

faciliteiten in en om locatie Standbyte

  • openbaar vervoer
  • parkeergelegenheid
  • restaurant / café
  • supermarkt
  • winkelcentrum / winkels
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.