A A A

Wil je dagbesteding waar je met theater bezig kunt zijn? Dat kan bij Theatergroep Odion in Zaandam. Hier heb je dagbesteding samen met jongvolwassen mensen met een matige verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Wat doe je?

Op maandag en dinsdag kun je van 9.30 tot 15.15 uur theater spelen. Er is dan een vast dagprogramma. Op maandag is er een theaterdocent en werken we samen gericht naar een voorstelling toe. Op dinsdag gaan we aan de slag met verschillende theatervaardigheden, zoals emoties, beleving, improvisatie en dansen op muziek.

Als een echte acteur leer je een rol te spelen. Je leert hoe je jezelf kunt uitdrukken met je lichaam en emoties. Door veel te oefenen,  krijg je meer zelfvertrouwen en leer je nog beter je fantasie gebruiken, je inleven en je goed concentreren.

Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden, zoals naar elkaar luisteren, samenwerken en positief zijn naar elkaar. Ook leer je tijdens het spel je grenzen ontdekken en waar nodig verleggen. Goed om te weten: bij theater maken komen verrassingen en veel spontaniteit kijken.

Misschien vind je het leuk om jouw acteerkunsten aan een publiek te laten zien. Dat kan! Samen werken we aan een voorstelling die je met de groep opvoert. Dit kan voor familie en vrienden zijn, voor scholen, of op een locatie van Odion.

Voor wie?

Theatergroep Odion is voor iedereen die van theater en muziek houdt. Je hebt gevoel voor acteren en vindt het leuk om met anderen samen te spelen. De groep bestaat voornamelijk uit jongvolwassenen. Theatergroep Odion is onderdeel van dagactiviteitencentrum Het Watermerk.

Begeleiding

Het team bestaat uit twee begeleiders en een theatermaker van Fluxus. Zij begeleiden de deelnemers in de ontwikkeling van (theater)vaardigheden en op persoonlijk vlak. Het team zorgt voor een veilige en positieve omgeving.

Theatergroep Odion repeteert in de muziekschool Fluxus, centrum voor de kunsten van Zaanstad.

 


Theatergroep in beeld

Hieronder zie je in 360-graden video’s wat de Theatergroep allemaal doet. Met een klik rechtsonder vergroot je de video. Met je muis kun je in de video om je heen kijken. De serie bestaat uit 2 video’s die na elkaar afspelen.

Theatergroep Odion
Westzijde 148
1506 EK Zaandam

Volg de Theatergroep op Instagram via @TheatergroepOdion

faciliteiten in en om locatie Theatergroep Odion Fluxus

  • openbaar vervoer
  • parkeergelegenheid
  • pinautomaat
  • restaurant / café
  • sportgelegenheid
  • supermarkt
  • winkelcentrum / winkels
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.