A A A
< terug Nieuws

Mobiele Dagdienst is blij met gesponsorde auto

Met trots presenteert Odion haar eerste nieuwe reclame-auto. Deze Volkswagen Caddy Maxi Taxi, is mogelijk gemaakt door tal van sponsoren, grotendeels afkomstig uit de gemeente Edam/Volendam, en vanuit de stichting “Vrienden van”, een stichting die gedeeltelijk wordt gesubsidieerd door dezelfde gemeente.

Voor de Mobiele Dagdienst en de Mobiele Nachtdienst Waterland is de Caddy een echte aanwinst. Met de reclame-auto kunnen zij op doordeweekse dagen en ’s nachts de wijk in om ondersteuning te bieden aan cliënten van Odion. De Mobiele Dagdienst gaat bijvoorbeeld langs bij cliënten die ziek thuis zijn of mee met de cliënt naar een artsenbezoek. Het team wordt ook ingezet bij calamiteiten. In de avond en in het weekend wordt de Caddy gebruikt door Odion locaties bij vrijetijdsbesteding, bijvoorbeeld voor het brengen en halen van cliënten naar clubs en verenigingen. Genoeg kans dus om de reclame-auto tegen te komen in de regio Waterland. En zwaai gerust, Odion medewerkers en -cliënten groeten graag terug!

Op de Caddy staan de namen en logo’s van de 28 sponsoren. U kunt zich vast voorstellen dat het een kleurige boel is op onze auto.

Met dank aan:
Rijko, Autobedrijf Jonk & Sier, Tol Plaatwerk, Auto Schade Volendam, Van den Hogen Bouwbedrijven, Kees Tol Glass BV, Pearle Opticiens, Tandheelkundig centrum Volendam, Mastermate Divema, Restaurant Le Pompadour, La Galera, Jonk Holding, Fietsservice Koning, Oefentherapie Mensendieck, Notariskantoor Feitsma, Ongediertebestrijding Volendam, VAB Afbouwgroep, Podobrace, Veerman & Kemper Stukadoors, Siem Steur Staalconstructies, Keuken Kampioen Purmerend, Nemass de Boer Makelaardij, Kivo Plastic Verpakkingen BV, Nieuw Leven, Henk Schoenen, Bond Administratie, Deen Winkels BV en TRIBUS.

 

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.