A A A
< terug Nieuws

Mooi applaus voor theatergroep

Sinds afgelopen zomer bestaat de theatergroep van De Snuiter en op 17 december was al een eerste optreden in de Verkadezaal van FluXus. In een bijzondere en theatrale voorstelling lieten de acteurs het publiek kennismaken met wat zij geleerd hebben.

‘Ik voel de spanning in mijn buik’.
Een zenuwachtige acteur van de theatergroep

Een zaal vol
Zo’n 125 familieleden, cliënten en Odionmedewerkers vulden de zaal aan de Westzijde te Zaandam. Zij keken vol verwondering naar het theaterspel op de speelvloer.

Eerste deel
Het eerste deel van het programma bestond uit drie abstracte theaterstukken. Hierin werd een plastic zeil omgedoopt tot boot en ging een kaarslicht van hand tot hand over het donkere podium.

Recalcitrante mannen
Na de pauze werd het stuk ‘De verhuizing’ opgevoerd, waarin dozen werden versleept en in- en uitgepakt. Al snel werd duidelijk dat een verhuizing geen kleinigheid is.
Twee deelnemers speelden recalcitrante mannen. Ze verkochten stoere praat en waren super klunzig. Hun gedrag kwam de verhuizing dan ook niet ten goede, maar ze kregen wel de lachers op hun hand.

Applaus en weer door
Alle acteurs kregen een mooi applaus. Het is nu even nagenieten en dan weer verder. In het nieuwe jaar gaat er namelijk weer hard getraind worden. Theaterdocent Lia Rood van FluXus is dan ook weer van de partij. Geweldig deze samenwerking met dit Kunst- en Cultuurcentrum uit Zaandam.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.