A A A
< terug Nieuws

Odion krijgt nieuwe bestuurder

Per 1 april krijgt Odion een nieuwe bestuurder.  Annemarie van Dalen neemt het stokje over van Henk Steen. Henk is ruim 36 jaar verbonden aan Odion, waarvan 20 jaar als bestuurder.

Over Annemarie
Annemarie heeft veel ervaring in de gehandicaptenzorg en in de breedte van de zorgsector. Ze heeft onder andere gewerkt als toezichthouder, verandermanager en zorgprofessional. Tot voor kort was Annemarie bestuurder bij De Opvoedpoli, een organisatie in de jeugd-ggz en momenteel is zij lid van de Raad van Toezicht van Amstelring en van Verslavingszorg Noord-Nederland. In 2012 promoveerde zij op het onderwerp “zorgvernieuwing, over anders besturen en organiseren”.

Voor Annemarie staan eigen regie, visie en innovatie in haar werk voorop. ‘De cliënt daadwerkelijk leren kennen als mens met al zijn unieke behoeften, levensverhalen, dilemma’s, angsten en mogelijkheden is voor mij het vertrekpunt van goede zorg. Aan de visie van Odion kan ik mij dan ook met veel inspiratie verbinden. De kern zit voor mij in het congruent doorvertalen van de visie in alles wat we doen.’

Annemarie heeft er veel zin in. Ze is gemotiveerd en onder de indruk van Odion als organisatie met haar medewerkers en cliënten.

Henk draagt het stokje over
Henk draagt met alle vertrouwen het stokje over. ‘Odion is een prachtige organisatie om voor te werken. In Odion zijn de woorden ontmoeting in dienstverlening en ondersteuning terug te vinden. Annemarie gaat de komende tijd bijzondere mensen ontmoeten die Odion hebben gemaakt tot wat deze is, een organisatie om trots op te zijn. Ik ben blij dat zij haar talent gaat verbinden aan dat van onze mensen. Ik wens haar veel werkplezier toe.’

Starten
Annemarie treedt per 1 april aan als inkomend bestuurder. De periode tussen 1 april en 21 mei staat in het teken van inwerken, kennismaken en voorbereiden in samenwerking met Henk Steen, het Management Team en functionarissen waar zij intensief mee te maken krijgt. 

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.