A A A
< terug Nieuws

Odioncliënt schrijft boek

Het boek ‘Ibiza Bali Revalidatie’ van Ellen Léautaud ligt klaar voor de verkoop. Ellen wordt begeleid door locatie Kransfontein in Purmerend. In dit bericht laten we u graag nader kennis maken met Ellen en haar boek.

‘ Een wild leven, een diepe val en een wederopstanding.’
(Ondertitel van Ibiza Bali Revalidatie)

Ongeluk
In december 2014 kreeg Ellen een zwaar scooterongeluk op Bali. Ze lag in coma en werd na twee maanden wakker in revalidatiecentrum Heliomare. Zij kon zich niets herinneren van het ongeluk, de operaties en de terugreis naar Nederland. Voor het ongeluk reisde Ellen de wereld over om haar tassen in Ibiza stijl te laten maken en te verkopen.

Begeleiding van Odion
Na een lange revalidatie, waarin ze verder is gekomen dan menig arts vermoedde, woont Ellen begeleid zelfstandig bij Odion. Regelzaken die onrust en stress veroorzaken, worden overgenomen door de begeleiding van Odion. Zo houdt Ellen energie over om activiteiten te doen waar ze goed in is en voldoening van krijgt. Ellen is dan ook twee dagen per week actief bij Only Friends. Hier helpt ze kinderen met een beperking met voetbal en creativiteit.

Boek met struggels en wijsheden
Ellen d’r grootste beperking is haar niet-aangeboren hersenletsel. Toch ziet ze ook de positieve kanten van wat haar is overkomen. Ze is rustiger geworden en kan nu veel beter ‘nee’ zeggen. Vooral dit laatste leverde voor haar ongeval nogal eens problemen op.  In haar boek -wat ze met één hand tikte- deelt Ellen haar struggels, maar zeker ook haar levensfilosofie en wijsheid.

Benieuwd naar ‘Ibiza Bali Revalidatie’?
U kunt het boek bestellen door een mail te sturen met uw adresgegevens naar: ellenleautaud@gmail.com
U ontvangt dan een mail met de betalingsgegevens.
Het boek kost €17,50

Meer lezen over Ellen?
Op haar Facebookpagina deelt Ellen haar leermomenten met de wereld.
Ook heeft haar verhaal in de Libelle gestaan.

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.