A A A
< terug

Visie / Missie

Geen vraag te gek

Een samenleving waarin we elkaar helpen om het leven plezieriger te maken, daar geloven wij in. Odion zet professionele zorg in voor mensen met een beperking.

Met zorg ondersteunen wij het gewone leven. We verbinden onze expertise met die van anderen en gaan (bijzondere) samenwerkingen aan. Onze kennis en kunde gebruiken we om antwoorden te vinden op vraagstukken van jou, deze tijd en de toekomst. Hierbij is geen vraag te gek.

< terug

organisatie en structuur

Bij Odion helpen we zo'n 1750 kinderen en volwassenen met een beperking om iedere dag zo plezierig mogelijk te maken. Thuis of buitenshuis, op het werk of in de vrije tijd; op een manier die past bij jou en jouw ontwikkeling.

Soms is de zorg intensief en staan we iedere dag voor je klaar, soms begeleiden we je bij hele specifieke wensen. We weten namelijk als geen ander dat ook ‘kleine’ vragen van groot belang kunnen zijn: je wilt graag boodschappen doen maar het stormt? Wij gaan gewoon met je mee! Voor iedere cliënt stellen we een ondersteuningsplan op, waarin we aangeven wie je bent, wat je zelfstandig kunt en waar je hulp bij nodig hebt.

Odion is actief in de regio's Zaanstreek, Kennemerland en Waterland. Hier hebben wij 63 locaties, waar 1500 medewerkers en vrijwilligers actief zijn.

Bekijk hier wat Odion in 2019 allemaal deed >>
Bekijk hier wat Odion in 2018 allemaal deed >>

Management team

Hieronder zie je het managementteam van Odion. Wil je aan een van hen een vraag stellen? Stuur dan een mail naar info@odion.nl.

Annemarie van Dalen

Bestuurder

Taco Sijbrandij

Directeur Bedrijfsvoering

Arne Theunissen

Manager Zorg

Floris Bouwstra

Manager ICT

Ans Sintenie

Manager P&O

Ageeth Erkamp

Manager Zorg
< terug

Algemene informatie

zeggenschap

Cliënten en verwanten hebben op verschillende wijze zeggenschap. Via de Centrale Verwantenraad (CVR), de centrale Cliëntenraad, de zeggenschapsvorm van de locatie en de persoonlijk begeleider. Meer informatie over de verschillende zeggenschapsvormen voor cliënten en verwanten:

op het cliëntenportaal.

raad van toezicht

Een Raad van Toezicht houdt toezicht op het bestuur van een stichting. De bestuurder moet zich verantwoorden tegenover de raad, en krijgt advies en ondersteuning van de raad. Odion's Raad van Toezicht bestaat uit vijf mensen die elk hun eigen achtergrond en expertise hebben. In het document hieronder zie je wie dit zijn.

bekijk onze Raad van Toezicht

kwaliteitsjaarverslag

Elk jaar maakt Odion een digitaal kwaliteitsjaarverslag vol mooie foto’s, verhalen en filmpjes. Het verslag geeft een inkijk in de maatschappelijke bijdrage van Odion en de ondersteuning die wij bieden aan kinderen en volwassenen met een beperking in de regio's Zaanstreek, Waterland en Kennemerland.

naar het kwaliteitsjaarverslag van 2020

kompas

Het Odion kompas is leidraad en toetssteen voor ons handelen. Het beschrijft onze visie op de mens en de samenleving. Onze opvattingen over goede zorg en goed organiseren. Hoe wij met elkaar omgaan en hoe we ons ontwikkelen. Daarover gaan we steeds met elkaar in gesprek. En daarbij is geen vraag te gek.

Bekijk de Odion Kompaskaarten
Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.