A A A
< terug Nieuws

Vaarevenement Volendam opnieuw succesvol

Odioncollega’s Sandra Jak en Ilse Ruff organiseerden weer het jaarlijkse vaarevenement in Volendan. Op 24 juni voeren negen boten uit, waaronder de VD84 en de Bibber. Zo’n 170 cliënten, begeleiders en ouders van Odion en andere organisaties genoten van een zonnige dag op de Gouwzee.

Heen en Weer
Dit jaar werd voor het eerst de Heen en Weer ingezet. Deze veerboot is goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been of rolstoelafhankelijk zijn. De organisatie is erg blij met de mogelijkheden die deze boot biedt.

Ieder jaar andere locaties
Ieder jaar worden er andere locaties van Odion uitgenodigd voor het vaarevenement. Dit jaar waren er ook cliënten van Philadelphia, Prinsenstichting en Evean bij.

Watergevecht
Traditiegetrouw werd na de lunch een watergevecht tussen de verschillende boten gehouden, waarbij de VD84 flink voordeel had van hun brandslang. U raadt het al; het was een vrolijke boel daar op het water!

Vrijwilligers
De schippers, het entertainment, echt alles en iedereen was vrijwillig in touw. Zelfs de 170 lunchpakketten werden gratis verzorgd door het personeel van Hotel Restaurant van den Hooge.

Nieuwe naam
Dit evenement droeg de naam Gehandicaptenvaren. Tijdens het varen werden de schippers en de gasten uitgenodigd om een nieuwe naam te bedenken. Vanaf heden is de naam: Sailfree in juni!

Op naar Sailfee in juni 2020!

Ik wil gebeld worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.