Vacatures en solliciteren

Heb jij dezelfde passie voor het vak als wij en spreekt de visie van Odion je aan? Dan zul je je bij ons prima op je plaats voelen. Odion staat in de branche bekend als een prettige werkgever, iets waar we trots op zijn. Er zijn veel vormen van dienstverband mogelijk op verschillende locaties, waardoor je vrijwel altijd een baan hebt die bij je past en aansluit op je persoonlijke wensen.

Ook kun je een open sollicitatie sturen, wij bewaren je gegevens een half jaar. Stuur dan een brief met uitgebreide motivatie en CV naar: sollicitatie@odion.nl of Odion; t.a.v. Personeelszaken - Postbus 138 1440 AC Purmerend.

Door een storing wordt er momenteel geen automatische ontvangstbevestiging verstuurd.

Voor het cluster Kinderen zijn wij op zoek naar een Begeleider die voor twee maanden één op één begeleiding wil bieden aan een jongeman.
De begeleiding is van maandag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 15.30 uur op locatie van het ODC De Boomgaard.
Het gaat om een jongen met een ernstig verstandelijk beperking, rolstoel gebonden.
Binnen de groep kan de jongen nu niet functioneren, vandaar de één op één begeleiding buiten de groep. De basiszorg is hem verzorgen en met hem buiten gaan wandelen.
Doel van deze begeleiding is deze jongen rust te bieden, om van daaruit weer toe te kunnen werken naar een groepssetting.

De begeleiding vindt plaats binnen ODC De Boomgaard te Purmerend, waar gebruik gemaakt kan worden van alle faciliteiten (zwembad, snoezelruimtes, gymzaal en buitenspeelplaatsen).

Voor deze jongeman zoeken wij per direct een

1-OP-1 BEGELEIDER
vijf dagen per week
Referentienummer: 10717-BN


Functie inhoud:
- Het individueel begeleiden van deze jongen binnen het ODC.
- Het vormgeven en aanbieden van een passend dagprogramma in overleg met de gedragsdeskundige.
- Het verrichten van ADL handelingen.
- Het bieden van doelgerichte ondersteuning passend bij de leeftijd en ontwikkelingsmogelijkheden.
- Verantwoordelijkheid dragen voor het opstellen en uitvoeren van de doelstellingen geformuleerd in het plan van aanpak.
- Het leggen en onderhouden van contacten met ouders/verzorgers en overige disciplines.

Functie-eisen:
- Een op de functie gericht MBO-diploma niveau 4, of relevante HBO opleiding (SPH, Pedagogiek).
- Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in het begeleiden kinderen met een ontwikkelingsachterstand, of een verstandelijke en/of meervoudige beperking.
- Kunnen omgaan met kinderen met soms moeilijk verstaanbaar gedrag.
- Een respectvolle houding waarbij de wensen en behoeften van het kind en zijn/haar ouders uitgangspunt is.
- Zowel individueel als in teamverband kunnen werken.
- Kunnen omgaan met wisselende situaties en omstandigheden.
- Open kunnen communiceren en kunnen relativeren, o.a. d.m.v. feedback geven en ontvangen.
- Bereid zijn om met de ABA methode te werken en de principes en werkwijze te leren.


Informatie:
Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij Regio Ondersteuner Ria Groot: 06-53531892.

Wij bieden:
Een leuke baan in een enthousiast team met mogelijkheden tot scholing en coaching.
Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor de functie van Persoonlijk Begeleider bedraagt het salaris min. € 1.850,- en max. € 2.736,-.bruto per maand, bij een volledig dienstverband (FWG schaal 40).

Sollicitaties:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen tot uiterlijk 20 december a.s. (o.v.v. referentienummer) schriftelijk worden ingediend bij Odion, t.a.v. P&O, Postbus 138 1440 AC PURMEREND
of per e-mail: sollicitatie@odion.nl 

De Voorstraat WTC is op zoek naar een Basismedewerker
24 uur (66,67%) referentienummer: 10617-CJ

Wat ga je doen?
Als basismedewerker ondersteun je de bewoner in de woon- en leefsituatie. Deze ondersteuning is vooral gericht op persoonlijke verzorging, het opbouwen en onderhouden van sociale contacten en andere voorkomende vragen. Je werkt over het algemeen in een koppel met de persoonlijk begeleider en in overleg verdeel je de taken. Ook lever je een bijdrage aan het opstellen van het ondersteuningsplan van de bewoner. Jouw beroepshouding heeft een evenwicht tussen betrokkenheid en professionele afstand. Dit alles doe je met humor en een flinke dosis zelfreflectie.

De Voorstraat WTC
De woonlocatie Voorstraat WTC ligt in Wijk aan Zee. Hier wordt zorg en ondersteuning geboden aan 21 jongeren en jongvolwassenen  met een lichamelijke handicap en/of en  een lichte verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. De bewoners hebben hun eigen kamer en er is een algemene ruimte voor activiteiten en waar men kan eten. De Voorstraat is een 24-uurs locatie.

Odion
Met zorg het gewone leven ondersteunen, dat doen we dagelijks bij Odion.
Met energie en betrokkenheid onze medewerkers begeleiden. Dat doen we direct vanaf de eerste werkdag met een uniek introductieprogramma, zodat je alle facetten van Odion leert kennen. En wij jou natuurlijk! Dat zal snel gaan, want jouw stem wordt gehoord en we houden van kleinschaligheid. We wensen dat je je snel bij ons thuis voelt en dat je al gauw  merkt: Hier zit ik goed!

Wat verwachten we van jou?
• Je hebt een op de functie gerichte MBO opleiding op min. niveau 3/4
• Je hebt ervaring met mensen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking.
• Je bent bereidt om in onregelmatige diensten te werken.
• Je haalt voldoening  uit kleine doelen.

Wat kun je van ons verwachten?
Een leuke werkplek binnen een team waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. In de lerende, op ontwikkeling gerichte organisatie die Odion is, krijg je alle kans om jouw talenten te ontwikkelen. Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij met onze CAO ( a la carte). Een gevarieerd scholingsaanbod en een goede  pensioenvoorziening. Het salaris ligt tussen € 1.754,- en € 2.607,- bruto (schaal 35 cao gehandicaptenzorg op fulltime basis). Wij bieden een aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie deze bij wederzijdse tevredenheid om te zetten naar een vaste aanstelling.

Hoe gaat het verder?
Bel voor meer inhoudelijke informatie met Brigitte van der Putten, teamleider, via 06-51097943
Sollicitatiebrieven met CV kunnen per e-mail tot uiterlijk 19 december 2017 ( o.v.v. het ref. Nummer) worden gestuurd  naar sollicitatie@odion.nl.


                               Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
                                  Gesprekken vinden plaats op dinsdag 9 januari 2018.

Op het Dagactiviteiten Centrum (DAC) De Steiger te Purmerend wordt 5 dagen per week werk aangeboden aan volwassen met een verstandelijke e/o meervoudige beperking. Gemiddeld komen er 24 cliënten per dag naar De Steiger, verdeeld over 3 groepen. Er is een kaarsenmakerij, een textielgroep en een papier groep. Er wordt arbeidsmatig gewerkt, maar daarnaast zijn er mogelijkheden om cliënten een recreatieve en creatieve bezigheid aan te bieden. De producten worden ontwikkeld volgens de laatste trends. In de ontwikkeling van de producten is de bijdrage van de cliënten van groot belang.
Onze gemaakte producten staan in de showroom van De Steiger en worden voor diverse afnemers gemaakt en verkocht. We stellen dan ook bepaalde eisen aan onze producten, voor de verkoop.    

Per februari zijn we, voor het atelier, de kaarsenmakerij, op zoek naar een enthousiaste, creatieve, leergierige


PERSOONLIJK BEGELEIDER
op basis van 21,6 uur (60%) per week
Referentienummer: 10517-BG
De werktijden zijn van 09.00 tot 16.30 uur, op woensdag, donderdag en vrijdag


Functie inhoud:
• De Persoonlijk Begeleider is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de cliënt, uitgaande van het ondersteuningsplan en volgens de visie van Odion.
• Dit betekent  dat we ontwikkelingsgericht de cliënt begeleiden, wat tot uiting komt in de werkdoelen, beschreven in het ondersteuningsplan.
• De cliënten ondersteunen bij de opbouw en het onderhouden van sociale contacten.
• Veiligheid en structuur kunnen bieden.
• Zelfstandig een groep kunnen begeleiden.
• De creativiteit hebben om het product verder te ontwikkelen en daarbij openstaan voor feedback, om samen tot een mooi, verkoopbaar product te komen.
• Oog hebben voor de interacties op de groep en oog hebben welke handelingen voor de cliënt bij het tot stand komen van het product van toepassing zijn.
• Acquisitie.


Functie eisen:
• Een afgeronde MBO opleiding, niveau 4 in de gehandicaptenzorg.
• Flexibele houding.
• De dagbesteding als een serieuze werkplek zien voor de cliënten, met de daarbij behorende werkhouding.
• Out of the box kunnen denken.
• Een respectvolle houding waarbij de wensen en behoeften van de cliënt het uitgangspunt zijn.
• Individueel en in teamverband kunnen werken.
• Communicatie vaardigheden hebben in woord en schrift.
• Bereidheid hebben, indien dit zich voordoet, ook op de andere groepen kunnen werken.
• Initiatieven  nemen.
• Kunnen schakelen tussen de verschillende taken die uitgevoerd moeten worden.
• Gevoel voor humor.


Wij bieden:
Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor de functie van Persoonlijk Begeleider bedraagt het salaris min. € 1.850,- en max € 2.736,- per maand (FWG 40),  bij volledig dienstverband.


Informatie:
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Teamleidster Carla Driehuis-van Beek: 06-10933018 / c.driehuis@odion.nl  of met Persoonlijk Begeleidster Henny Hendriks: 0299-419569.

De functieomschrijving van Persoonlijk Begeleider is te vinden op intranet of te verkrijgen via personeelszaken.


Sollicitaties:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen tot uiterlijk 23 december  a.s.(o.v.v. het ref. nummer) gemaild worden naar: sollicitatie@odion.nl

De sollicitatie gesprekken vinden plaats op donderdag  11 januari a.s.

Een dagdeel op de groep meedraaien behoort tot de 2e sollicitatie ronde. Dit zal zijn op maandag 15 of dinsdag 16 januari a.s.

 

Individuele woonlocatie De Noorderstraat, te Edam biedt ondersteuning aan 17 cliënten. Cliënten wonen in ruime appartementen, waarvan momenteel 11 cliënten in de omliggende  wijk en 6 cliënten in de nabijheid van de  algemene ruimte. De cliëntengroep is divers en varieert in de leeftijd van 24 tot 43 jaar. Er wonen mensen met een beperking die een zekere mate van zelfstandigheid hebben, zij kunnen hun hulpvraag uitstellen. Begeleiding is niet 24 uur aanwezig, indien nodig is er een achterwacht die door de cliënten benaderd kan worden. Er wordt vanuit een team van 5 medewerkers ondersteuning geboden aan de cliënten.

Per 1 februari zijn wij op zoek naar een enthousiaste

BASISMEDEWERKER
op basis van 14,4 uur (40%) per week
Referentienummer: 10517-BG


Functie-inhoud:
- De Basismedewerker is mede verantwoordelijk voor de ondersteuning aan de cliënt in de woon- en leefsituatie.
- Uitgangspunt van de basis in de begeleiding is het ondersteuningsplan.
- De werkzaamheden worden in overleg met de Persoonlijk Begeleider verdeeld.
- De cliënt ondersteunen bij activiteiten van praktische aard en op het gebied van persoonlijke   verzorging en huishoudelijke zaken.
- De cliënt ondersteunen bij de opbouw en het onderhouden van sociale contacten.
- Een bijdrage leveren in het meedenken en uitvoeren van de ontwikkelingen van de locatie.
- Maaltijdbereiding in de algemene ruimte.
- De cliënt ondersteunen gericht op het behouden en het vergroten van de zelfredzaamheid.


Functie-eisen:
- Minimaal een op de functie gericht MBO diploma, niveau 3.
- Ervaring met mensen met een verstandelijke handicap is een pre.
- Een respectvolle houding waarbij de wensen en behoeften van de cliënt uitgangspunt zijn.
- Zowel individueel als in teamverband kunnen werken.
- Je hebt administratieve vaardigheden en kennis van Word en Internet.
- Humor en relativeringsvermogen zijn gewenste eigenschappen.
- Er wordt gewerkt op basis van middag / avond diensten.


Wij bieden:
Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor de functie van Basismedewerker bedraagt het salaris min. € 1.754,- en max. € 2.607,- per maand (FWG35) bij een volledig dienstverband.

Informatie:
Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij locatie De Noorderstraat: 0299-419675 of bij Teamleidster Monique Haagsman: 06-10627493.


Sollicitaties:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen tot uiterlijk 20 december a.s. (o.v.v. het ref. nummer) schriftelijk worden ingediend bij Odion, t.a.v. Personeelszaken, Postbus 138, 1440 AC  PURMEREND of per e-mail sollicitatie@odion.nl 

 

De individuele woonlocaties Brederodestraat en Henegouwen te Volendam  bieden ondersteuning aan 15 cliënten, waarvan 1 cliënt woonachtig is in de wijk en 14 cliënten geclusterd wonen in een eigen appartement in de nabijheid van twee algemene ruimtes. De cliëntengroep is divers en varieert qua leeftijd. Er wonen mensen met een beperking die een zekere mate van zelfstandigheid hebben, zij kunnen hun hulpvraag (deels) uitstellen. Begeleiding is niet 24-uur aanwezig, indien nodig is er een achterwacht die door de cliënten benaderd kan worden. Er wordt vanuit het team van 7 medewerkers ondersteuning geboden aan de cliënten.

Per  heden zijn wij op zoek naar een enthousiaste

BASISMEDEWERKER
op basis van 21,6 uur (60 %) per week
Referentienummer: 100417-BG

Functie-inhoud:
- De Basismedewerker is medeverantwoordelijk voor de ondersteuning aan de cliënt in de woon- en  leefsituatie.
- Uitgangspunt van de basis in de begeleiding is het ondersteuningsplan.
- De werkzaamheden worden in overleg met de Persoonlijk Begeleider verdeeld.
- De cliënt ondersteunen bij activiteiten van praktische aard en op het gebied van persoonlijke verzorging en huishoudelijke zaken.
- De cliënt ondersteunen bij de opbouw en het onderhouden van sociale contacten.
- Een bijdrage leveren in het meedenken en uitvoeren van de ontwikkelingen van de beide locaties.
- Maaltijdbereiding in de algemene ruimte.
- De cliënt ondersteunen gericht op het behouden en vergroten van de zelfredzaamheid.

Functie-eisen:
- Minimaal een op de functie gericht MBO diploma, niveau 3.
- Ervaring met mensen met een verstandelijke handicap is een pre.
- Een respectvolle houding waarbij de wensen en behoeften van de cliënt uit¬gangspunt zijn.
- Zowel individueel als in teamverband kunnen werken.
- Humor en relativeringsvermogen zijn gewenste eigenschappen.
- Er wordt gewerkt op basis van  middag / avond diensten.

Wij bieden:
Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor de functie van Basismedewerker bedraagt het salaris min. €1.754,- en max. €2.607,- per maand (FWG 35), bij een volledig dienstverband.


Informatie:
Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij locatie Brederodestraat: 0299-419585 of bij Teamleidster Monique Haagsman: 06-10627493.

Sollicitaties:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen tot uiterlijk 18 december  a.s. (o.v.v. het ref. nummer) worden ingediend bij Odion, t.a.v. Personeelszaken, Postbus 138, 1440 AC  PURMEREND of per e-mail sollicitatie@odion.nl 

Stichting Odion is een dynamische organisatie voor mensen met een beperking en heeft als missie: “Met zorg het gewone leven ondersteunen.” Dit betekent dat wij continu op zoek zijn naar een goed evenwicht tussen zorg, talenten van mensen en maatschappelijke mogelijkheden.


Voor het cluster kinderen,  bestaande  uit een  Orthopedagogisch Dagverblijf, Logeren, Ambulante Ondersteuning en Intensieve Gezinsbegeleiding, zijn wij per direct op zoek naar een

GEDRAGSDESKUNDIGE / BEHANDELCOORDINATOR
op basis van 32 uur (88,89%) per week
Referentienummer: 9517-BG

Voor deze functie zoeken we een GZ- psycholoog of Orthopedagoog Generalist met ruime ervaring in het werken met kinderen met een verstandelijke beperking.

 


Voor onze locaties en onze ambulante cliënten in de regio’s Zaanstad / Waterland zijn wij, per direct, op zoek naar een

GEDRAGSDESKUNDIGE
op basis van 32 uur (88,89%) per week
Referentienummer: 9717-BG

Voor deze functie zoeken we een GZ-Psycholoog of een Orthopedagoog Generalist met ervaring op het gebied van mensen met een verstandelijke beperking met regelmatig bijkomende psychiatrische problematiek.

 

Functie-inhoud:
• Het uitvoeren van onderzoeken om te komen tot diagnostiek en indicatiestelling bij stoornissen van psychische, interpersoonlijke en psychosomatische aard.
• Leiding geven aan een multidisciplinair overleg (bij kinderen).
• Het geven en volgen van operationele adviezen in het kader van het individuele ondersteuningsplan, gericht op het methodisch handelen van de medewerker.
• Het vertalen van ontwikkelingen in het vakgebied en theoretische uitgangspunten in concrete ondersteuningsmethodieken.
• Een bijdrage leveren aan het beleid op micro, meso en macro niveau.
• Het geven van scholing aan de Begeleiders.
• Meedoen in de consultatiedienst van de Gedragsdeskundigen.
• Individuele behandelingen uitvoeren.

Je maakt onderdeel uit van een team van 10 Gedragsdeskundigen in een expertise team.

 
Functie-eisen:
• Wetenschappelijke opleiding psychologie of orthopedagogiek.
• Aantoonbare ervaring binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
• Kennis van begeleidings- en behandelmethodieken.
• Enthousiast en dynamisch. Het leuk vinden om zowel voor de eigen locatie als binnen het expertiseteam te werken.
• Goede sociale vaardigheden omdat er met verschillende interne en externe partijen moet worden samengewerkt.
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Informatie:
Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij Gerdien Rebel, Voorzitter Expertiseteam; 06-51268214.

Wij bieden:
Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om deze bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden om te zetten naar onbepaalde tijd. Het salaris is, afhankelijk van werkervaring, min € 3.416,- en max € 5.162,- bruto per maand (FWG schaal 65), bij een volledig dienstverband van 36 uur per week.


Sollicitaties:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen (ovv het referentie nummer) tot 2 januari 2018 schriftelijk worden ingediend bij Odion, t.a.v. Afdeling P&O, Postbus 138, 1440 AC PURMEREND of per e-mail: sollicitatie@odion.nl  

 

De Flexpool van Odion bestaat nu ruim 15 jaar. In deze tijd is de Flexpool uitgegroeid naar een afdeling waar meer dan 100 flexwerkers zich op professionele manier inzetten in alle onderdelen van de organisatie.

Per direct zijn wij op zoek naar:

Enthousiaste medewerkers Flexpool
Voor de functie van Basismedewerker
Op basis van 40%-60%
Referentienummer:  5016-BN

Als medewerkers van de Flexpool kan je op alle locaties van Odion voor langere of kortere tijd worden ingezet. 

Functie-inhoud als je op woonlocaties werkt:
• De cliënt ondersteunen in het dagelijkse leven met het ondersteuningsplan als uitgangspunt.
• De cliënt ondersteunen gericht op het behouden en vergroten van de zelfredzaamheid.
• De cliënt ondersteunen bij activiteiten van praktische aard. (ADL en HDL).
• De cliënt ondersteunen bij de opbouw en het onderhouden van sociale contacten.
• Begeleiding wordt gegeven op basis van de individuele afspraken met de cliënt, daarnaast is ook het groepsaspect een belangrijk onderdeel van je werk.

Functie-inhoud als je op een dagbestedingslocatie werkt:
• De cliënten ondersteunen bij de opbouw en het onderhouden van sociale contacten.
• Cliënten een structuur kunnen aanbieden.
• Gericht zijn op het bieden, onderhouden en ontwikkelen van de ADL vaardigheden.
• Het bewaken van de veiligheid en hygiëne tijdens het uitvoeren van de activiteiten.
• Het ondersteunen van cliënten op alle levensgebieden, zoals bij ontwikkelingsgerichte activiteiten, recreatieve activiteiten, de uitvoering van dagelijkse huishoudelijke activiteiten en het zo nodig ondersteunen bij de lichamelijke verzorging.
• De begeleiding vindt plaats vanuit het ondersteuningsplan en de daarin gestelde werkdoelen.
• Het bewaken en bevorderen van leef- en/of werkklimaat en de sfeer.

Functie-eisen:
• Een op de functie gerichte MBO 3 opleiding (diploma).
• Ervaring met mensen met een verstandelijke beperking.
• Een respectvolle houding waarbij de wensen en behoeften van de cliënt uitgangspunt zijn.
• Zowel individueel als in teamverband kunnen werken.
.• Initiatiefvolle en praktische werkhouding / een aanpakker.
• De bereidheid om wisselende diensten te werken, ook slaapdiensten en weekenddiensten.
• Relativerend, flexibel, humoristisch.

Wij bieden:
Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor de functie van Basismedewerker bedraagt het salaris min. € 1.731,- en max. € 2.574,- bruto per maand, bij een volledig dienstverband van 36 uur per week (FWG schaal 35).

Informatie:
Voor meer informatie over de functies kan er contact worden opgenomen met Marja Meijer, Hoofd Flexpool, 0299-412812

Sollicitaties:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen (o.v.v. het referentienummer) schriftelijk worden ingediend bij Odion. Brieven: t.a.v. Personeelszaken, Postbus 138, 1440 AC PURMEREND of per e-mail: sollicitatie@odion.nl

Odion heeft verschillende woon- en dagbestedingslocaties voor cliënten met een lichamelijk beperking en/ of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Voor een aantal cliënten van deze locaties geldt dat zij naast een lichamelijk beperking ook een verstandelijke beperking hebben.
De ADL is begeleidingstaak door de hele dag heen, en ook het begeleiden, motiveren, activeren en in stand houden van de individuele mogelijkheden van
de cliënt en het ondersteunen bij sociale interacties staan hoog in ons begeleidingsprogramma.

Ter versterking van onze Flexpool zoeken wij voor de inzet op deze locaties per direct een aantal ervaren, gemotiveerde, open, enthousiaste en vooral flexibele

BASISMEDEWERKERS
op basis van 3,2 tot 18 uur (10-50 %) per week
Referentienummer: 6417-BN

Functie-inhoud:
-   De cliënt ondersteunen bij activiteiten van praktische aard op het gebied van persoonlijke verzorging en huishoudelij¬ke taken.
-   De cliënt ondersteunen bij de opbouw en het onderhoud van sociale contacten.

 
 Functie-eisen:
-   Een op de functie gericht diploma, bv MBO-V, MMZ 3 of Verzorgende of studerend hiervoor.
-   Enige ervaring met mensen met een lichamelijke/verstandelijke handicap en/of niet aangeboren hersenletsel (NAH).
-   Zowel individueel als in teamverband kunnen werken.
-   De bereidheid om in onregelmatige diensten (ook nachtdiensten) te werken.
-   Het als een uitdaging zien om mensen met NAH en lichamelijke/verstandelijk gehandicapten zowel individueel als groepsgewijs in hun woonsituatie te begeleiden.
-   Inlevingsvermogen en een beroepshouding passend bij deze doelgroep.
-   Over verantwoordelijkheidsgevoel en een zelfstandige werkhouding beschikken.

 
Wij bieden:
Odion kenmerkt zich als een betrokken organisatie waar de zorg voor cliënten bij alle medewerkers voorop staat. Er heerst een informele werksfeer waar mensen met veel plezier (blijven) werken. De functie van Basismedewerker is ingeschaald in functiegroep 35 van de CAO Gehandicaptenzorg. Dit komt neer op een salaris van minimaal min. € 1.731,- en max. € 2.574,-  bruto per maand, bij een volledig dienstverband.
 
Informatie:
Inlichtingen over de functie kunnen worden ingewonnen bij Marja Meijer, Hoofd flexpool, tel: 0299-412823.
 
Solliciteren:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen (o.v.v. het ref. nummer ) schriftelijk worden ingediend bij Odion, t.a.v. Personeelszaken, Postbus 138, 1440 AC PURMEREND of per e-mail sollicitatie@odion.nl