Vacatures en solliciteren

Heb jij dezelfde passie voor het vak als wij en spreekt de visie van Odion je aan? Dan zul je je bij ons prima op je plaats voelen. Odion staat in de branche bekend als een prettige werkgever, iets waar we trots op zijn. Er zijn veel vormen van dienstverband mogelijk op verschillende locaties, waardoor je vrijwel altijd een baan hebt die bij je past en aansluit op je persoonlijke wensen.

Ook kun je een open sollicitatie sturen, wij bewaren je gegevens een half jaar. Stuur dan een brief met uitgebreide motivatie en CV naar: sollicitatie@odion.nl of Odion; t.a.v. Personeelszaken - Postbus 138 1440 AC Purmerend.

Door een storing wordt er momenteel geen automatische ontvangstbevestiging verstuurd.

De Flexpool van Odion bestaat nu ruim 17 jaar. In deze tijd is de Flexpool uitgegroeid naar een afdeling waar meer dan 100 flexwerkers zich op professionele manier inzetten in alle onderdelen van de organisatie.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

INTERCEDENT
op basis van 24 uur (66,67%) per week
Referentienummer: 8717-BN

Functie- inhoud:
• Als intercedent ben je verantwoordelijk voor het  matchen van vraag  en aanbod op grond van kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbehoefte van de verschillende locaties.
• Je bent in staat de inzet van vaste en flexibele uren voor zowel de korte als de lange termijn bijeen te brengen. Je weet precies  welke flexmedewerkers er beschikbaar zijn en op welke diensten ze ingezet kunnen worden.
• Je draait je hand er niet voor om als je de planning door ad hoc aanvragen volledig om moet gooien.
• Je signaleert afwijkingen van de roosters en eventuele problemen met  de flexwerkers, deze bespreek je met de leidinggevende van de betreffende locatie en / of het hoofd van de Flexpool.
• Je zorgt voor de administratieve  afhandeling van de reiskosten en mutaties.
• Voor de flexmedewerkers ben jij het eerste aanspreekpunt. Je weet goede contacten te onderhouden met de leidinggevenden en de flexwerkers, hebt oog voor hun beider belangen en bent in staat deze beiden te behartigen.  Je bent daarnaast ook in staat de flexwerker, indien nodig,  aan te spreken op zijn verantwoordelijkheid.
• Als een nieuwe flexwerker gaat starten verzorg jij het administratieve proces dat daarbij komt kijken, legt de werkwijze uit en maakt de nieuwe medewerker wegwijs binnen de systemen.

Functie-eisen:
• Je bent dienstverlenend, flexibel, accuraat en zelfstandig. Je toont initiatief en bewaakt de voortgang en het resultaat.
• Je hebt een, voor de functie relevante, opleiding op HBO niveau.
• Kennis van Ortec en AFAS is een pré.

Wij bieden:
• Een afwisselende baan, waarin je veel in contact bent met alle onderdelen van de organisatie.
• Een klein, enthousiast team met een professionele, open en prettige werksfeer.
• Inschaling in FWG schaal 40, minimaal € 1.850,- en maximaal € 2.736,- per maand, bij een fulltime dienstverband.


Informatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marja Meijer, Hoofd Flexpool , 0299-412828 of m.meijer@odion.nl


Sollicitaties:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen tot 1 oktober a.s.  (o.v.v. het referentienummer) schriftelijk worden ingediend bij Odion, t.a.v. Personeelszaken, Postbus 138, 1440 AC PURMEREND of per e-mail: sollicitatie@odion.nl

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 9 oktober a.s.

Gezinsbegeleiding biedt in de regio Zaanstreek-Waterland ondersteuning aan gezinnen waarvan één of beide ouders een lichte verstandelijke handicap hebben. De hulpvragen van ouders staan centraal in de ondersteuning. De ondersteuning richt zich zowel op hulp bij de opvoeding als bij de andere gezinstaken. De Gezinsbegeleiding is een vorm van vrijwillige hulpverlening maar kan ook opgelegd worden vanuit een justitieel kader.
Het team Gezinsbegeleiding bestaat uit enthousiaste medewerkers.

Wij zijn voor zwangerschapsvervanging op zoek naar een

GEZINSBEGELEIDER
op basis van 24 tot 28 uur per week (66,6% tot 77,7%)
in principe van januari 2018 tot en met juni 2018
Referentienummer: 8417-BN

Functie-inhoud:
De begeleiding bestaat uit het ondersteunen van ouders met een verstandelijke handicap.
De ondersteuning richt zich op alle gezinstaken zoals de opvoeding van de kinderen, financiën, post en formulieren, contacten met scholen en instanties, de organisatie van het huishouden en planning. Kenmerkend voor deze vorm van begeleiding is dat er vaak meerdere hulpverlenende instanties bij de gezinnen betrokken zijn waar nauw mee samengewerkt wordt.

Functie-eisen:
- Een relevante afgeronde MBO-opleiding, niveau 4  in de gehandicaptenzorg of een relevante afgeronde HBO- opleiding.
-  Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
- Ervaring in het ambulant werken met mensen met een verstandelijke handicap die zelfstandig wonen.
- Kennis van en/of ervaring met het werken met gezinssystemen.
- Een respectvolle houding waarbij de wensen en behoeften van de cliënt uitgangspunt zijn.
- Zelfstandig kunnen werken en eigen verantwoording kunnen dragen.
- Gericht zijn op samenwerking en afstemming.
- Kunnen omgaan met weerstand.
- Kennis van de sociale kaart.
- Een flexibele werkhouding.
- De bereidheid om op onregelmatige tijden te werken ook de avonden (begeleidingsafspraken worden in overleg met cliënten gemaakt).
- Levenservaring.
- Humor.
- In het bezit van een auto.


Informatie:
Voor informatie kan je contact opnemen met Teamleider Monique Meijne. Telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag,  donderdag en vrijdag de ochtend: 06-51299920. In week 39 en 40 niet bereikbaar i.v.m. vakantie.  Of bij Regio Ondersteuner; 06-53531892.


Wij bieden:
Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg: FWG 45. Voor deze functie bedraagt het salaris min. € 1.940,- en max. € 2.967,- bruto per maand, bij een volledig dienstverband.

 
Solliciteren:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen tot 20 oktober a.s. (o.v.v. het referentie nummer) schriftelijk worden ingediend bij Odion, t.a.v. Personeelszaken, Postbus 138, 1440 AC PURMEREND of per e-mail: sollicitatie@odion.nl 

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 31 oktober

Het cluster Kind en Gezin biedt ondersteuning aan kinderen en hun ouders. Orthopedagogisch Dagcentrum Dynamica maakt deel uit van dit cluster.
Het ODC biedt plaats aan ± 40 kinderen met een ontwikkelingsachterstand of  een verstandelijke en/of meervoudige beperking in de leeftijd van 2 t/m 18 jaar.
ODC Dynamica  maakt deel uit van Brede school Dynamica; waarin ook het ZMLK onderwijs (BO), Heliomare onderwijs, twee organisaties voor reguliere BSO en een Peuterspeelzaal zitten.

Binnen het ODC zijn er zeven verschillende groepen die onderverdeeld zijn op niveau en begeleidingsbehoefte. Begeleiders maken bij elke cliënt de vertaalslag waarbij kennis van de beperking en algemene uitgangspunten vertaald worden naar de behandeling van de cliënt, zowel individueel als in groepsverband. Op alle groepen wordt gewerkt volgens de principes van ABA (Applied Behavior Analysis), waarmee de ontwikkeling op alle gebieden wordt gestimuleerd.

Daarnaast wordt er binnen het ODC ook naschoolse opvang en zaterdagopvang geboden aan kinderen die doordeweeks het ODC, ZMLK of VSO school bezoeken. Hierbij staan ontspanning en plezier voorop, maar ook wordt er ondersteuning geboden in het aanleren van praktische en sociale vaardigheden. Er worden diverse activiteiten aangeboden op het gebied van vrijetijdsbesteding zoals zwemmen, snoezelen, knutselen, muziek e.d.


Voor ODC Dynamica, waar ook de naschoolse opvang en de zaterdagopvang onder vallen, zoeken wij onder andere wegens uitbreiding meerdere


PERSOONLIJK BEGELEIDERS
op basis van min 3 uur (8,33%) en max 32 uur (88,89%) per week
Referentienummer: 8617-BN


Functie inhoud:
- Het met collega’s begeleiden en individueel begeleiden van een groep verstandelijk en/of meervoudig gehandicapte kinderen.
- Het deelnemen aan een multidisciplinair team en daarin als Persoonlijk Begeleider verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van de aan jou toegewezen kinderen.
- Het bieden van doelgerichte ondersteuning passend bij de leeftijd en ontwikkelingsmogelijkheden van de kinderen.
- Verantwoordelijkheid dragen voor het opstellen en uitvoeren van de doelstellingen geformuleerd in de ondersteuningsplannen.
-  Het vormgeven en aanbieden van een passend dagprogramma voor zowel het individuele kind als de groep.
-  Het verrichten van ADL handelingen.
- Het leggen en onderhouden van contacten met ouders/verzorgers en overige disciplines.


Functie-eisen:
- Een op de functie gericht MBO-diploma niveau 4, of relevante HBO opleiding (SPH, Pedagogiek).
- Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in het begeleiden van kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke en/of meervoudige beperking.
- Kunnen omgaan met kinderen met soms moeilijk verstaanbaar gedrag.
-  Een respectvolle houding waarbij de wensen en behoeften van het kind en zijn/haar ouders uitgangspunt is.
-  Zowel individueel als in teamverband kunnen werken.
- Kunnen omgaan met wisselende situaties en omstandigheden.
- Open kunnen communiceren en kunnen relativeren, o.a. d.m.v. feedback geven en ontvangen.
- Bereid zijn om met de ABA methode te werken en de principes en werkwijze te leren.
 

Informatie:
Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij Teamleider Ton Hendriks: 06-52035102 of bij Maaike Neefkes: 06-57359737.


Wij bieden:
Een leuke baan in een enthousiast team. Mogelijkheden tot scholing en coaching.
Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor de functie van Persoonlijk Begeleider bedraagt het salaris min. € 1.826,- en max. € 2.701,-.bruto per maand, bij een volledig dienstverband (FWG schaal 40).


Sollicitaties:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen (o.v.v. referentienummer) schriftelijk worden ingediend bij Odion, t.a.v. Afdeling P&O, Postbus 138 1440 AC PURMEREND of per e-mail: sollicitatie@odion.nl


Sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 27 september a.s.

Op Dagactiviteiten Centrum (DAC) De Steiger in Purmerend wordt 5 dagen per week werk aangeboden aan volwassen met een verstandelijke e/o meervoudige beperking. Gemiddeld komen er 24 cliënten per dag, verdeeld over 3 groepen. De Steiger heeft een kaarsenmakerij, een textielgroep en een papiergroep.
Er wordt arbeidsmatig gewerkt, maar daarnaast zijn er mogelijkheden om cliënten een recreatieve en creatieve bezigheid aan te bieden. De producten worden ontwikkeld volgens de laatste trends. In de ontwikkeling van de producten is de bijdrage van de cliënten van groot belang.
Onze producten staan in de showroom van De Steiger en worden voor diverse afnemers gemaakt en verkocht, wij stellen dan ook bepaalde eisen aan onze producten.

Voor de kaarsenmakerij zijn wij op zoek naar een enthousiaste, creatieve, leergierige


PERSOONLIJK BEGELEIDER
op basis van 14,4 uur (40%) per week,
                                 maandag en woensdag van 09.00 uur tot 16.30 uur
                                  
Referentienummernummer: 8517-BG


Functie inhoud:
• De Persoonlijk Begeleider is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de cliënt, uitgaande van het ondersteuningsplan en volgens de visie van Odion.
• De cliënt ontwikkelingsgericht begeleiden, wat tot uiting komt in de werkdoelen, beschreven in het ondersteuningsplan.
• De cliënten ondersteunen bij de opbouw en het onderhouden van sociale contacten.
• Veiligheid en structuur kunnen bieden.
• Zelfstandig een groep kunnen begeleiden.
• De creativiteit hebben om het product verder te ontwikkelen en daarbij openstaan voor feedback, om samen tot een mooi, verkoopbaar product te komen.
• Oog hebben voor de interacties op de groep en oog hebben welke handelingen voor de cliënt bij het tot stand komen van het product van toepassing zijn.
• Acquisitie.


Functie eisen:
• Een op de functie gericht MBO-diploma, niveau 4.
• Flexibele houding.
• De dagbesteding als een serieuze werkplek zien voor de cliënten, met de daarbij behorende werkhouding.
• Out of the box kunnen denken.
• Een respectvolle houding waarbij de wensen en behoeften van de cliënt het uitgangspunt zijn.
• Individueel en in teamverband kunnen werken.
• Communicatie vaardigheden hebben in woord en schrift.
• Bereid zijn, indien dit zich voordoet, ook op andere groepen te willen werken.
• Initiatieven  nemen.
• Kunnen schakelen tussen de verschillende taken die uitgevoerd moeten worden.
• Gevoel voor humor.


Wij bieden:
Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor de functie van Persoonlijk Begeleider bedraagt het salaris min. € 1.826,- en max. € 2.701,-.bruto per maand, bij een volledig dienstverband (FWG schaal 40).


Informatie:
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Persoonlijk Begeleidster Dewy Machielse: 0299-419564 of met Teamleider Carla Driehuis-van Beek: 06-10933018 of c.driehuis@odion.nl


Sollicitaties:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen (o.v.v. referentie nummer) tot 28 september a.s. schriftelijk worden ingediend bij Odion t.a.v. Personeelszaken, Postbus 138, 1440 AC Purmerend of per e-mail: sollicitatie@odion.nl


Sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 5 oktober

De Flexpool van Odion bestaat nu ruim 15 jaar. In deze tijd is de Flexpool uitgegroeid naar een afdeling waar meer dan 100 flexwerkers zich op professionele manier inzetten in alle onderdelen van de organisatie.

Per direct zijn wij op zoek naar:

Enthousiaste medewerkers Flexpool
Voor de functie van Basismedewerker
Op basis van 40%-60%
Referentienummer:  5016-BN

Als medewerkers van de Flexpool kan je op alle locaties van Odion voor langere of kortere tijd worden ingezet. 

Functie-inhoud als je op woonlocaties werkt:
• De cliënt ondersteunen in het dagelijkse leven met het ondersteuningsplan als uitgangspunt.
• De cliënt ondersteunen gericht op het behouden en vergroten van de zelfredzaamheid.
• De cliënt ondersteunen bij activiteiten van praktische aard. (ADL en HDL).
• De cliënt ondersteunen bij de opbouw en het onderhouden van sociale contacten.
• Begeleiding wordt gegeven op basis van de individuele afspraken met de cliënt, daarnaast is ook het groepsaspect een belangrijk onderdeel van je werk.

Functie-inhoud als je op een dagbestedingslocatie werkt:
• De cliënten ondersteunen bij de opbouw en het onderhouden van sociale contacten.
• Cliënten een structuur kunnen aanbieden.
• Gericht zijn op het bieden, onderhouden en ontwikkelen van de ADL vaardigheden.
• Het bewaken van de veiligheid en hygiëne tijdens het uitvoeren van de activiteiten.
• Het ondersteunen van cliënten op alle levensgebieden, zoals bij ontwikkelingsgerichte activiteiten, recreatieve activiteiten, de uitvoering van dagelijkse huishoudelijke activiteiten en het zo nodig ondersteunen bij de lichamelijke verzorging.
• De begeleiding vindt plaats vanuit het ondersteuningsplan en de daarin gestelde werkdoelen.
• Het bewaken en bevorderen van leef- en/of werkklimaat en de sfeer.

Functie-eisen:
• Een op de functie gerichte MBO 3 opleiding (diploma).
• Ervaring met mensen met een verstandelijke beperking.
• Een respectvolle houding waarbij de wensen en behoeften van de cliënt uitgangspunt zijn.
• Zowel individueel als in teamverband kunnen werken.
.• Initiatiefvolle en praktische werkhouding / een aanpakker.
• De bereidheid om wisselende diensten te werken, ook slaapdiensten en weekenddiensten.
• Relativerend, flexibel, humoristisch.

Wij bieden:
Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor de functie van Basismedewerker bedraagt het salaris min. € 1.731,- en max. € 2.574,- bruto per maand, bij een volledig dienstverband van 36 uur per week (FWG schaal 35).

Informatie:
Voor meer informatie over de functies kan er contact worden opgenomen met Marja Meijer, Hoofd Flexpool, 0299-412812

Sollicitaties:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen (o.v.v. het referentienummer) schriftelijk worden ingediend bij Odion. Brieven: t.a.v. Personeelszaken, Postbus 138, 1440 AC PURMEREND of per e-mail: sollicitatie@odion.nl

Odion heeft verschillende woon- en dagbestedingslocaties voor cliënten met een lichamelijk beperking en/ of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Voor een aantal cliënten van deze locaties geldt dat zij naast een lichamelijk beperking ook een verstandelijke beperking hebben.
De ADL is begeleidingstaak door de hele dag heen, en ook het begeleiden, motiveren, activeren en in stand houden van de individuele mogelijkheden van
de cliënt en het ondersteunen bij sociale interacties staan hoog in ons begeleidingsprogramma.

Ter versterking van onze Flexpool zoeken wij voor de inzet op deze locaties per direct een aantal ervaren, gemotiveerde, open, enthousiaste en vooral flexibele

BASISMEDEWERKERS
op basis van 3,2 tot 18 uur (10-50 %) per week
Referentienummer: 6417-BN

Functie-inhoud:
-   De cliënt ondersteunen bij activiteiten van praktische aard op het gebied van persoonlijke verzorging en huishoudelij¬ke taken.
-   De cliënt ondersteunen bij de opbouw en het onderhoud van sociale contacten.

 
 Functie-eisen:
-   Een op de functie gericht diploma, bv MBO-V, MMZ 3 of Verzorgende of studerend hiervoor.
-   Enige ervaring met mensen met een lichamelijke/verstandelijke handicap en/of niet aangeboren hersenletsel (NAH).
-   Zowel individueel als in teamverband kunnen werken.
-   De bereidheid om in onregelmatige diensten (ook nachtdiensten) te werken.
-   Het als een uitdaging zien om mensen met NAH en lichamelijke/verstandelijk gehandicapten zowel individueel als groepsgewijs in hun woonsituatie te begeleiden.
-   Inlevingsvermogen en een beroepshouding passend bij deze doelgroep.
-   Over verantwoordelijkheidsgevoel en een zelfstandige werkhouding beschikken.

 
Wij bieden:
Odion kenmerkt zich als een betrokken organisatie waar de zorg voor cliënten bij alle medewerkers voorop staat. Er heerst een informele werksfeer waar mensen met veel plezier (blijven) werken. De functie van Basismedewerker is ingeschaald in functiegroep 35 van de CAO Gehandicaptenzorg. Dit komt neer op een salaris van minimaal min. € 1.731,- en max. € 2.574,-  bruto per maand, bij een volledig dienstverband.
 
Informatie:
Inlichtingen over de functie kunnen worden ingewonnen bij Marja Meijer, Hoofd flexpool, tel: 0299-412823.
 
Solliciteren:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen (o.v.v. het ref. nummer ) schriftelijk worden ingediend bij Odion, t.a.v. Personeelszaken, Postbus 138, 1440 AC PURMEREND of per e-mail sollicitatie@odion.nl 

De kinderen van ODC Dynamica in Koog aan de Zaan worden dagelijks tussen 08.00 uur en 09.30 uur opgehaald van huis en tussen 15.30 uur en 17.00 uur weer teruggebracht.
Naast de chauffeur gaat er dan altijd een vervoersbegeleider mee om de kinderen in de bus te begeleiden. De vervoersbegeleider heeft contact met de ouders en neemt het kind over en zorgt dat het kind veilig in de bus komt. Onderweg begeleid je de kinderen zodat de rit rustig kan verlopen. Bij het ODC breng je de kinderen naar binnen en heb je een overdracht met de begeleiding van het ODC. In de middag haal je de kinderen weer op uit de groepen.

Voor ODC Dynamica zijn we per direct op zoek naar een

VERVOERSBEGELEIDER (M/V)
op basis van min 6 uur per week
3 uur per dag: 1,5 uur in de ochtend en 1,5 uur in de middag
Referentienummer: 6317-BN


Functie-inhoud:
- De Vervoersbegeleider begeleidt de cliënten tijdens het vervoer en draagt zorg voor de overdracht op de plaats van bestemming.
- Meldt bijzonderheden aan begeleiders, verzorgers en/of ouders.
- Voert, indien noodzakelijk, adequate handelingen uit (bij braken, epilepsie etc).
- Ziet toe op een veilig, rustig en prettig klimaat gedurende de reis en overdracht.
- Levert een bijdrage aan de verbetering van de vervoersbegeleiding van Odion.

Functie-eisen:
- Kennis op VMBO-niveau.
- Affiniteit, en bij voorkeur ervaring, in de dienstverlening aan mensen en/of kinderen met een beperking.
- Een respectvolle houding waarbij de wensen en de behoeften van de cliënt het uitgangspunt zijn.
  
Wij bieden:
Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor de functie van Vervoersbegeleider bedraagt het salaris min. € 1.497,- en max. € 2.071,- bruto per maand, bij een volledig dienstverband, van 36 uur per week (FWG schaal 15).


Informatie:
Voor informatie kun je contact opnemen met Maaike Neefkes, tel. 06-57359737.

Sollicitaties:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen, (o.v.v. het referentienummer) worden ingediend bij Odion. Brieven: t.a.v. Personeelszaken, Postbus 138, 1440 AC PURMEREND of per mail: sollicitatie@odion.nl

 

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de zorg? En volg je de opleiding MMZ, MBOV, SPH, HBOV, verzorgende IG of andere relevante opleiding? Dan is deze vacature precies wat je zoekt!

In Castricum, Heemskerk, Krommenie en Zaanstad  biedt Odion op verschillende woonlocaties ondersteuning aan cliënten met niet aangeboren hersenletsel, een lichamelijk en/of  een verstandelijke beperking.

                                                                 Met zorg het gewone leven ondersteunen.

                                                                                   Weekendhulp
                                                                             4, 6, 8 uur per week
                                                      De uren worden verdeeld over 2 weekenden per maand en
                                                         de mogelijkheid om extra uren in de vakantie te werken.

                                                                        Referentienummer: 8317-CJ

Functie-inhoud:
- De cliënt ondersteunen bij activiteiten  van praktische aard tijdens de dagelijkse activiteiten ( o.a. persoonlijke verzorging, helpen met de maaltijden ).
- De cliënt ondersteunen bij zijn dagelijkse ritme.
- De cliënt ondersteunen bij het onderhouden van sociale contacten.
- De cliënt stimuleren om zo zelfredzaam mogelijk te kunnen leven.

Functie-eisen:
- Student in een van bovengenoemde opleidingen of andere relevante opleiding bijv. fysiotherapie.
- Een respectvolle houding waarbij de wensen en behoeften van de cliënt uitgangspunt zijn.
- Zowel individueel als in teamverband kunnen werken.
- Flexibel zijn en van aanpakken weten.

Wij bieden:
Een inspirerende/leerzame vaste werkplek gedurende je studie, werken in teamverband.
De functie is ingeschaald in functiegroep 25 van de CAO Gehandicaptenzorg. Voor de functie van weekendhulp/helpende bedraagt het salaris min. € 1.613,-  en max. € 2.322,- bruto per maand bij een volledig dienstverband. Het bruto uurloon is min. € 10,34 en max. € 14,88.

Informatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marja Meijer of Marjan Ooms.
Marja Meijer:  06-53749884
Marjan Ooms: 06-10931890

Sollicitaties:
Sollicitatiebrieven met CV kunnen tot uiterlijk 19 september 2017 (o.v.v. het referentienummer) worden ingediend bij: Odion t.a.v. Personeelszaken, Postbus 138, 1440 AC Purmerend of per e-mail: sollicitatie@odion.nl