Flexpool, Odions interne uitzendbureau

Afwisselend werk
Werken bij verschillende locaties en afdelingen én met verschillende doelgroepen, dat maakt het werken via de Flexpool zo divers en afwisselend. Zo draai je als flexwerker soms één enkele dienst op een locatie, maar je kunt ook voor een langere periode ingezet worden. Voor jou als professional is de Flexpool een mooie uitdaging om je kwaliteiten in te zetten in de zorg voor mensen met een beperking.

Odion medewerkers
Bij Odion werken ongeveer 750 professionele medewerkers op 55 verschillende locaties in de regio Zaanstreek, Kennemerland en Waterland. Zij worden vervangen door een collega uit de Flexpool als zij ziek, zwanger of op vakantie zijn.

Een mooie kans
Binnen de Flexpool krijg je ook de kans om te kijken wat Odion te bieden heeft en wat daarvan het beste bij jou past. Heb je nog geen ervaring in de zorg, dan kijken we of er mogelijkheden zijn om langere tijd op één plek te werken.

Dienstverband
Je krijgt een dienstverband met een gemiddeld aantal uren per week, minimaal 3 uur en maximaal 21.6 uur Is er vanuit de locaties meer vraag kan je er altijd voor kiezen om meer uren te werken. Je hebt dezelfde arbeidsvoorwaarden als andere collega’s. 

Wat verwachten we van jou?
Ben je in dienst als flexwerker, dan ben je breed inzetbaar. Je werkt binnen het hele werkgebied van Odion en binnen alle werkvormen. Je bent verplicht je contracturen te werken op de diensten die we je vragen. We verwachten dat je beschikbaar bent voor dag-, avond- en slaapdiensten, op weekdagen, maar ook in de weekenden. Natuurlijk houden wij rekening met jouw wensen, kwaliteiten en reisafstand. 

Opleiding en ervaring
We vragen aan de flexwerker om de nodige (stage)ervaring en een afgerond beroepsdiploma op minimaal MBO-3, bijvoorbeeld MMZ of SPW 

Goed begeleid
De praktijkbegeleider is jouw vaste aanspreekpunt. Hij of zij maakt je wegwijs in onze organisatie en geeft jou ondersteuning en advies.

Rooster
Als je voor de Flexpool werkt ben je samen met de intercedentes verantwoordelijk voor het boeken van jouw diensten. Voor een deel roosteren zij jou in op de aangevraagde diensten, voor het andere deel ben je zelf verantwoordelijk. We werken met een roosterprogramma waarin je zelf kunt inloggen. Hier heb je inzage in je rooster en kun je zelf bieden op de aangeboden diensten. Op deze manier heb je zelf invloed op het aantal uren dat je in een bepaalde periode werkt en natuurlijk op de locaties waar je werkt.

Interesse?
Voor al je vragen kun je mailen naar Marja Meijer, hoofd Flexpool: m.meijer@odion.nl

Voor direct solliciteren kun je een motivatie en CV mailen naar: sollicitatie@odion.nl