Stage lopen

Odion biedt jaarlijks enkele tientallen studenten en scholieren de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen op verschillende plekken binnen onze organisatie. Meestal gaat het om een MBO-opleiding SPW niveau 3 en 4, MMZ-medewerker Gehandicaptenzorg, VIG of een HBO-opleiding SPH. Zie het kopje hiernaast voor de mogelijkheden.

Ook binnen de vakgroep van gedragsdeskundigen is er plek voor universitaire studenten Pedagogische Wetenschappen en Psychologie. Hiervoor zijn weer mogelijkheden in september 2017.

De meeste stages starten in september/februari en duren een half jaar tot tien maanden. In een andere maand starten is evt mogelijk. Kijk onder het kopje "aanmelden" hoe je kan solliciteren naar een stageplaats.

Kortdurende stages (snuffelstages van een maand of korter) zijn slechts bij uitzondering mogelijk. Als stagiaire ontvang je een vergoeding van € 310,- bruto per maand op basis van 36 uur stage per week, volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

Stagemogelijkheden:

Cluster Dagbesteding: Geen mogelijkheden meer. Er zijn weer mogelijkheden in het nieuwe schooljaar 2017-2018

Cluster Woonvormen Zaanstreek-Kennemerland: Nog 1 plaats open. Verder weer mogelijkheden in het nieuwe schooljaar 2017-2018

Cluster Waterland West (Purmerend en omgeving): nog beperkte mogelijkheden.

Cluster Kinderen: beperkte mogelijkheden.

Cluster Waterland Oost (Volendam / Edam): hier zijn nog mogelijkheden

Stagiaire ICT/Applicatiebeheer:

Verder zijn wij op zoek naar een stagiaire voor onze afdeling ICT/Applicatiebeheer. We zoeken iemand die bezig is met een MBO opleiding op niveau 4 en in het 3e of 4e leerjaar zit. Interesse? Mail je motivatiebrief en CV naar: sollicitatie@odion.nl