Stage lopen

Odion biedt jaarlijks enkele tientallen studenten en scholieren de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen op verschillende plekken binnen onze organisatie. Meestal gaat het om een MBO-opleiding SPW niveau 3 en 4, MMZ-medewerker Gehandicaptenzorg, VIG of een HBO-opleiding SPH. .

Ook binnen de vakgroep van gedragsdeskundigen is er plek voor universitaire studenten Pedagogische Wetenschappen en Psychologie. Hiervoor zijn weer mogelijkheden in september 2018.

De meeste stages starten in september/februari en duren een half jaar tot tien maanden. In een andere maand starten is evt mogelijk. Kijk onder het kopje "aanmelden" hoe je kan solliciteren naar een stageplaats.

Kortdurende stages (snuffelstages van een maand of korter) zijn slechts bij uitzondering mogelijk. Als stagiaire ontvang je een vergoeding van € 310,- bruto per maand op basis van 36 uur stage per week, volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

Binnen de regio Zaanstreek-Kennemerland zijn er t/m de zomervakantie geen mogelijkheden meer voor stages binnen Wonen en Dagbesteding