Alle locaties

Filter:

Assendelft

Kaaikhof

Wil je centraal wonen in Assendelft? Dat kan bij woonlocatie Kaaikhof. Je woont hier samen met andere mensen met een verstandelijke beperking. De locatie bestaat uit: Kaaikhof Beschermd wonen en Kaaikhof individueel wonen. Ook biedt Kaaikhof ondersteuning aan cliënten in de wijk.


Castricum

De Boogaert wonen

Wil je wonen in een ruim tweekamerappartement in een nieuwbouwlocatie? Dat kan bij woonlocatie De Boogaert dicht bij het centrum van Castricum. Je woont hier met 15 anderen met een lichamelijke beperking.


Het Klaverland

Wil je wonen op een locatie met 24-uurs begeleiding en een wakende nachtdienst op een mooie plek in Castricum? Dat kan bij woonlocatie Het Klaverland. Je woont hier met 23 medebewoners met een lichamelijke beperking in combinatie met een verstandelijke of psychiatrische beperking.

 


Standbyte

Wil je werken, leren en recreëren op de computer? Of wil je creatief bezig zijn, bakken, een spel spelen of sporten? Dat kan bij Standbyte in Castricum. Je hebt hier dagbesteding samen met andere volwassenen met een lichamelijke beperking en/of Niet Aangeboren Hersenletsel.


Edam

Noorderstraat

Wil je vlakbij het mooie centrum van Edam wonen? Dat kan bij woonlocatie Noorderstraat. Je woont hier samen met zeven volwassenen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 24 t/m 45 jaar. Allen hebben werk of dagbesteding en kunnen de vrije tijd grotendeels zelf invullen.


Heemskerk

Jan Ligthartstraat

Wil je wonen in een 24-uurs voorziening voor mensen met een lichamelijke beperking en/of Niet Aangeboren Hersenletsel? Dat kan bij woonlocatie Jan Ligthart vlakbij het centrum van Heemskerk. Je hebt hier een eigen appartement met balkon en woont met 16 andere volwassenen.


Krommenie

Albert Schweitzerstraat

Wil je een ruime woning in een appartementencomplex? Dat kan bij  Albert Schweitzerstraat in het centrum van Krommenie!
Je woont in dit complex met zes andere bewoners met een verstandelijke beperking. Je kunt gebruik maken van de 24-uurs achterwachtfunctie van woonlocatie Lijnbaan.


DAC KrommeNoord

Wil je dagbesteding met veel mogelijkheden? Dat kan bij KrommeNoord in het hart van Krommenie. Dit is een beschermde dagbesteding. Je hebt hier dagbesteding samen met andere volwassenen met een lichamelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel of een chronische ziekte.


DAC Zonnehoek

Wil je dagbesteding met veel mogelijkheden? Dat kan bij Dagactiviteitencentrum Zonnehoek in het hart van Krommenie. Zonnehoek biedt beschermde dagbesteding. Bij Zonnehoek komen zo'n 70 mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking vanaf 16 jaar.

 


Jacobushof

Wil je wonen in  een leuk appartement in het centrum van Krommenie met 24- uurs begeleiding? Dat kan bij woonlocatie Jacobushof. Je woont hier onder één dak met zeventien anderen van 20 tot 70 jaar met een verstandelijke beperking.
Jouw appartement bestaat uit een woonkamer met een open keuken en een slaapkamer.


Lijnbaan

Wil je wonen op een gezellige locatie vlakbij het centrum van Krommenie? Dat kan bij woonlocatie Lijnbaan. Je woont hier samen met dertien volwassenen met een verstandelijke beperking.


Noorderhoofdstraat

Wil je in het centrum van Krommenie wonen? Dat kan bij woonlocatie Noorderhoofdstraat. Je woont hier met 25 volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel. De bewoners zijn ongeveer tussen de 25 en 65 jaar oud.


Middenbeemster

DAC De Boerderij

Wil je naar een dagactiviteitencentrum met landelijke activiteiten? Dat kan bij De Boerderij in Middenbeemster. De Boerderij is een beschermde dagbesteding. Je werkt hier samen met zo'n 20 andere volwassenen met een verstandelijke en communicatieve beperking.


Vlijthoeve

Wil je samenwonen met volwassenen met een verstandelijke en/of communicatieve beperking en/of mensen die doof zijn? Dat kan bij woonlocatie Vlijthoeve in Middenbeemster. Je hebt een eigen appartement en woont onder één dak met 11 andere mensen met een beperking.

 


Oostzaan

De Wieken

Wil je beschermd wonen in een woonlocatie in Oostzaan? Dat kan bij De Wieken! Hier woon je samen met 19 andere volwassenen met een verstandelijke beperking.


Purmerend

DAC De Graslanden

Wil je op een fijne en laagdrempelige manier jouw dag besteden? Dat kan bij Dagactiviteitencentrum De Graslanden in Purmerend. De Graslanden is een beschermde dagbesteding en je hebt hier dagbesteding met andere ouderen met een beperking.


DAC De Noordster

Wil je dagbesteding binnen Purmerend? Dat kan bij dagactiviteitencentrum De Noordster. Je komt hier samen met zo'n 25 volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. De Noordster is een beschermde dagbesteding.


DAC De Steiger

Wil je creatieve en leuke dagactiviteiten doen in Purmerend? Dat kan bij Dagactiviteitencentrum De Steiger. Dit is een beschermde dagbesteding en je werkt samen met 23 volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.


DAC PurmerGeul

Wil je naar een kleinschalig dagactiviteitencentrum in Purmerend? Dat kan bij PurmerGeul. Dit is een beschermde dagbesteding. Je hebt hier dagbesteding met ongeveer 30 volwassenen met een lichamelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel of een chronische ziekte.


De Andere Oever, eetcafe

Wil je werken in een modern restaurant in Purmerend? Dit kan bij Eetcafé De Andere Oever aan de rand van het centrum. Eetcafé De Andere Oever is een begeleide werkplek en een leerwerkbedrijf. Je werkt samen met andere mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking.


De Boomgaard

Zoekt u een plek voor uw kind met de ruimte om zich te ontwikkelen en te leren? Bij Orthopedagogisch Dagcentrum De Boomgaard in Purmerend bent u dan aan het goede adres. Er is een veilige omgeving en een gezellige sfeer, met begeleiding en behandeling van professionals. Het ODC maakt onderdeel uit van Brede school De Weide.


Gamma

Wil je in een echt bedrijf werken waar ze producten verkopen die te maken hebben met bouwen en verbouwen? Dat kan bij de bouwmarkt Gamma op het bedrijventerrein Baanstede in Purmerend. Dit is een begeleide werkplek en een leerwerkbedrijf. Je werkt hier samen met andere mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking en met het personeel van Gamma.


Ismailiastraat beneden

Wil je wonen in een 24-uurs locaties samen met anderen met een verstandelijke beperking en/of mensen die doof zijn? Dat kan bij woonlocatie Ismailiastraat in Purmerend. Je woont hier met 12 jong volwassenen. De Ismailiastraat is gelegen in woonwijk Weidevenne, vlakbij trein, bus en winkelcentrum.


Ismailiastraat boven

Wil je wonen in een appartement met een vide in en 24-uurs locatie? Dat kan bij woonlocatie Ismailiastraat in Purmerend. Je woont hier met 12 volwassenen vanaf 30 jaar met een verstandelijke beperking. De Ismailiastraat is gelegen in woonwijk Weidevenne, vlakbij trein, bus en winkelcentrum.


Kabajastraat

Wil je individueel wonen met een slaapdienst als achterwacht in Purmerend? Dan kan bij woonlocatie Kabajastraat in de woonwijk Weidevenne. Je woont hier met tien volwassen tussen de 20 en 55 jaar met een verstandelijke beperking.


Karavaanstraat

Wil je wonen op een woonlocatie met cliënten vanaf 50 jaar? Dat kan bij woonlocatie Karavaanstraat in Purmerend. Je woont hier onder één dak met elf ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking. Soms hebben jouw medebewoners ook autisme of psychiatrische problemen. De Karavaanstraat maakt onderdeel uit van woonzorgcomplex Pastoorstate van Zorgcirkel.


Lisdoddestraat

Wil je wonen op een  locatie met een gemoedelijke sfeer in Purmerend? Dat kan bij woonlocatie Lisdoddestraat. Je woont hier samen met 7 anderen met een verstandelijke, auditieve en/of lichamelijke beperking. De leeftijd varieert tussen de 30 en 70 jaar.


Logeerhuis

Zoekt u een goede logeerplek voor uw thuiswonende kind met een verstandelijke of meervoudige beperking? Bij het Logeerhuis bent u aan het goede adres. Hier werkt een vast team van tien professionals. Zij bieden de zorg die uw kind nodig heeft en zorgen ervoor dat uw kind zich snel thuis voelt.


Loirestraat

Wil je wonen in een ruim tweekamerappartement in Purmerend? Dat kan bij woonlocatie Loirestraat in de Weidevenne. Je woont hier samen met 15 volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.


Londenhaven

Wil je wonen in een ruim appartement in een nieuwe locatie? Dat kan bij woonlocatie Londenhaven. Deze locatie bestaat uit Beschermd Wonen (BW)  en Individueel Wonen (IW). Je woont samen met mensen met een verstandelijke beperking vanaf 20 jaar.


Oeverlanden

Wil je wonen in een nieuwbouwcomplex in Purmerend? Dat kan bij woonlocatie Oeverlanden. Je woont hier met vijftien mensen met een verstandelijke beperking tussen de 30 en 70 jaar.


Parkstee

Wil je wonen in een rustige wijk in Purmerend? Dat kan bij woonlocatie Parkstee in Purmer-Noord. Je woont hier met acht andere mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 30 tot 60 jaar.


Rumbastraat

Wil je wonen op een locatie met veelal dertigers? Dat kan bij de Rumbastraat in Purmerend. Je woont hier samen met 9 mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 tot 60 jaar.


't Keldertje

Wil je dagbesteding met afwisselende werkzaamheden in Purmerend? Dat kan bij Leerwerkbedrijf 't Keldertje op het Service Bureau. (SB) Bij 't Keldertje heb je ook begeleide werkplekken. Je hebt dagbesteding met anderen met een verstandelijke, lichamelijke en/of auditieve beperking.


Tuinstee

Wil je wonen in een rustige wijk in Purmerend? Dat kan bij woonlocatie Tuinstee in Purmer-Noord. Je woont hier met vier andere mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 30 tot 60 jaar.


Volendam

Boelenspark

Wil je een eigen appartement in een woonlocatie voor ouderen? Dat kan bij Boelenspark nabij het centrum van Volendam.
Je woont samen met twaalf oudere bewoners met een verstandelijke beperking. Je hebt een een eigen appartement met een slaapkamer en een ruime badkamer. Woonlocatie Boelenspark ligt in een gezellige woonwijk op loopafstand van winkels en de bibliotheek.


Brederodestraat

Wil je kleinschalig wonen in een eigen appartement met balkon? Bij Brederodestraat in Volendam kan dat. Je woont samen met zeven andere bewoners met een verstandelijke beperking tussen de 23 en 67 jaar. De woonlocatie ligt in een nieuwbouwwijk aan het water en beslaat de eerste verdieping van een flat met een lift.


Helena Smitsstraat

Wil je wonen in een beschermde woonlocatie vlakbij een winkelcentrum in Volendam? Dat kan bij woonlocatie Helena Smitsstraat. Je woont hier samen met zeventien volwassenen met een verstandelijke beperking.


Henegouwen

Wil je wonen in een eigen appartement in een nieuwbouwwijk in Volendam? Dat kan bij woonlocatie Henegouwen. Je woont onder één dak met vijf andere volwassenen met een verstandelijke beperking. Je hebt een ruim appartement op de begane grond of de eerste etage.


Jan Platstraat

Wil je individueel wonen in een gezellige woonwijk in Volendam? Dat kan bij woonlocatie Jan Platstraat. Je woont hier met zes anderen met een verstandelijke beperking. De locatie bestaat uit een woonblok van vier huizen met appartementen op de begane grond en de eerste etage.


VD84 Zeilschip

Wil je werken op een historisch zeilschip in een gestructureerde omgeving? Dat kan bij dagbesteding VD84 op het Slobbeland in Volendam. VD84 is een begeleide werkplek. Je werkt hier samen met 6 tot 8 volwassenen met een verstandelijke beperking.


Wijk aan zee

Voorstraat

Wil je in het hart van Wijk aan Zee wonen? Met het strand en de zee dichtbij? Dat kan bij woonlocatie Voorstraat. Je woont hier met 21 andere jong(volwassenen) met een lichamelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel en soms een licht verstandelijke beperking.


Wormerveer

De Snuiter

Wil je dagbesteding waar je lekker creatief en kunstzinnig bezig kunt zijn? Dat kan bij Atelier De Snuiter in Wormerveer. De Snuiter is een begeleide werkplek en je hebt dagbesteding met andere mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Net als jij kunnen zij onder lichte druk werken.


Het Watermerk

Wil je kunnen kiezen uit een afwisselend activiteitenaanbod? Dat kan bij dagactiviteitencentrum Het Watermerk in Wormerveer. Het Watermerk is een beschermde dagbesteding. Je doet hier activiteiten samen met andere volwassen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.


Lijsterstraat

Wil je wonen in een nieuwbouwlocatie in Wormerveer? Dat kan bij woonlocatie Lijsterstraat vlakbij het centrum. Je woont hier samen met veertien volwassenen met een verstandelijke beperking. De gemiddelde leeftijd is 50 jaar.


Zaandam

Darwinpark

Wil je dagbesteding bij een stadsboerderij in Zaandam? Dat kan bij Het Darwinpark. Darwinpark is een begeleide werkplek en een leerwerkbedrijf. Hier heb je dagbesteding samen met andere volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de zomer werk je meestal buiten en 's winters binnen in de werkruimte. Je helpt mee om de stadsboerderij er zo mooi mogelijk uit te laten zien.


Dynamica

Zoekt u een plek voor uw kind met ruimte om zich te ontwikkelen? Bij Orthopedagogisch Dagcentrum (ODC) Dynamica in Koog aan de Zaan bent u aan het goede adres. Er is een veilige omgeving en een gezellige sfeer, met begeleiding en behandeling van professionals.  Bij Dynamica kan uw kind gebruik maken van het zwembad, twee snoezel-ruimtes, een gymzaal, therapie ruimtes, speelpleinen en ruime groepen met aangepast speelmateriaal.


Jachtenlaan

Wil je wonen in een beschermd wonen locatie in Zaandam? Dat kan bij woonlocatie Jachtenlaan. Je woont hier samen met tien volwassenen van 20 tot 50 jaar met een verstandelijke beperking. Je hebt een eigen appartement in een rustige woonwijk in Zaandam dicht bij winkels en  het busstation.


Karveelstraat

Wil je wonen op een locatie waar iedereen redelijk zelfstandig is, maar af en toe wat hulp nodig heeft? Dat kan op de Karveelstraat in Zaandam. Je woont hier met 23 volwassen van 20 tot 60 jaar in een rustige groene wijk.


Karwei

Wil je in een bedrijf werken waar ze producten verkopen die te maken hebben met bouwen, verbouwen en inrichten? Dat kan bij de bouwmarkt Karwei op het industrieterrein Zuiderhout in Zaandam. 
Karwei is een leerwerkbedrijf en biedt ook begeleide werkplekken. Je werkt hier samen met andere mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking en met het personeel van Karwei.


M.L. Kingweg

Wil je wonen in een rustige wijk in Zaandam? Dat kan bij M.L. Kingweg. Je woont hier met 11 andere volwassenen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 tot 60 jaar.


Skepehoeck

Wil je wonen in een locatie voor ouderen? Dat kan bij woonlocatie Skepehoeck in Zaandam. Je woont hier samen met tien andere mensen met een verstandelijke beperking vanaf 55 jaar.


Veldvliegerweg

Wil je aan de rand van het centrum van Zaandam wonen? Dat kan bij woonlocatie Veldvliegerweg. Je woont hier onder één dak met dertien volwassenen met een lichamelijke beperking plus. De plus betekent dat bewoners ook een verstandelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel en/of psychische problemen kunnen hebben.


Zaandijk

Cole Porterstraat

Wil je individueel wonen in Zaandijk met ondersteuning van Odion? Dat kan bij woonlocatie Cole Porterstraat. Hier worden zestien mensen met een verstandelijke beperking begeleid. In de Cole Porterstraat zijn vijf driekamerappartementen en het zesde appartement wordt gebruikt als algemene ruimte. De andere cliënten wonen in een zelfstandige woonruimte nabij de woonlocatie. 


Count Basiestraat

Wil je wonen in een beschermde omgeving met 24 uurs begeleiding? Dit kan bij Count Basiestraat in Zaandijk. Je woont met zeventien medebewoners met een verstandelijke beperking vanaf 60 jaar. Je hebt een eigen woon/slaapkamer. De woonlocatie ligt in een rustige woonwijk, nabij het busstation en enkele winkels.


Leerwerkbedrijf Guisveld Odion

Wil je allerlei werkzaamheden doen in een verpleeghuis? Dit kan bij Leerwerkbedrijf Guisveld in Zaandijk. Bij Guisveld zijn ook begeleide werkplekken. Je werkt hier samen met andere mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Zij kunnen net als jij zeker een uur zelfstandig werken.