Wesley en Odion

Gezellig met z’n allen naar de nieuwe locatie!

Wesley (24) woont bij de Voorstraat in het hart van Wijk aan Zee. Deze woonlocatie hoorde eerst bij Heliomare, maar sinds juni 2017 hoort de Voorstraat bij Odion. Wesley heeft weinig gemerkt van deze overname.

Ik woon op  de Voorstraat met 21 andere jongvolwassenen met een lichamelijke beperking en Niet Aangeboren Hersenletsel. Ik vond het best een verrassing toen ik hoorde dat we met onze locatie naar Odion zouden overgaan. Sommige medebewoners waren bang voor deze verandering, maar ik dacht: ’Ik zie wel wat er gebeurt.’ Ik vind het zonde van mijn tijd om me daar druk over te maken.

Eigenlijk is tot nu toe alles hetzelfde gebleven. Ik heb dezelfde persoonlijk begeleider en alles gaat op dezelfde manier. Ja, er hangt nu een Odion bord bij de deur, maar dat is het eigenlijk wel.

Maar grote veranderingen komen er wel aan. We gaan namelijk verhuizen naar een nieuw pand, dat nog moet worden gebouwd. Het wordt waarschijnlijk Heemskerk en dat lijkt mij wel wat. Er is daar veel meer te doen dan in Wijk aan Zee. Bovendien krijg ik dan een echte woning met een badkamer en een keukentje. Nu heb ik alleen een kamer met wastafel en ik deel de badkamer op de gang. Ik vond dit nooit erg; ik was hieraan gewend. Maar na vier jaar ben ik wel toe aan een meer zelfstandigheid.

Ik kijk er naar uit. Straks gezellig met z’n allen naar de nieuwe locatie!