Nominatie voor Gehandicaptenzorgprijs

In de VGN-nieuwsbrief van 6 juli kunt u lezen dat het digitale nieuws- en planbord van Odion is genomineerd voor de Gehandicaptenzorgprijs 2018 van de VGN.(Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland). Deze prijs is voor de beste innovatie in de gehandicaptenzorg die er voor zorgen dat mensen met een beperking een aangenamer leven kunnen leiden.

Onder deze link kunt u  lezen welke innovaties in de race zijn voor de Gehandicaptenzorgprijs.

Op vrijdag 28 september strijdt Odion samen met de negen andere geselecteerden voor een plek bij de laatste drie. Een medewerker en een ervaringsdeskundige van Odion zullen dan middels een pitch het digitale bord promoten. Een vakjury bestaande uit verschillende professionals en ervaringsdeskundigen bepalen welke drie innovaties doorgaan naar de finale.

De gehandicaptenzorgprijs 2018 wordt uitgereikt tijdens de Kennismarkt op maandag 12 november. De winnaar ontvangt een geldbedrag van €10.000,- en een kunstwerk. De andere twee genomineerden ontvangen een geldbedrag van €2.500,-. Niet gek he?!

De nieuws- en planborden van Odion zijn interactief en hangen op veel locaties. Cliënten kunnen het scherm bedienen door aanraking. Ieder locatie richt het bord naar eigen behoeften in. Cliënten kunnen bijvoorbeeld zien wat hun dagtaken zijn, wie er werkt, wat er gegeten wordt of nieuws van Odion lezen.

 

 

afbeeldingen/Nieuws/2018/vgnprijs