Welkom Heliomare!

De vlag gaat uit! Vanaf nu horen de woonlocatie Noorderhoofdstraat en de dagactiviteitencentra KrommeNoord en PurmerGeul van Heliomare bij Odion. Wij wensen de 45 nieuwe medewerkers en de 211 nieuwe cliënten van harte welkom! Natuurlijk ook een warm welkom aan de familie, verwanten en vrijwilligers.


Graag vertellen we u iets meer over de  nieuwe locaties.

Woonlocatie Noorderhoofdstraat
Noorderhoofdstraat is gevestigd in het centrum van Krommenie en bestaat 17 jaar. Hier wonen 23 volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Op loopafstand van de Noorderhoofdstraat zijn enkele appartementen aan het Oranjeplein. Iedereen heeft een eigen appartement met een huiskamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Dagactiviteitencentrum KrommeNoord
KrommeNoord is in het centrum van Krommenie en bestaat dit jaar alweer 34 jaar. Hier wordt beschermde dagbesteding geboden voor volwassenen met een lichamelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletselt of een chronische ziekte. Cliënten kunnen activiteiten doen als sport en spel, computer, culinair, tekenen, houtbewerking en licht industrieel werk. Ook is er een Afasiegespreksgroep.

Dagactiviteitencentrum PurmerGeul
De PurmerGeul in Purmerend bestaat een dikke 3 jaar. Het is een kleinschalig dagactiviteitencentrum voor 15 volwassenen met een lichamelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletselt of een chronische ziekte.
Deze beschermde dagbesteding biedt computeractiviteiten, sport, creativiteit, CVA sportgroep en Afasiegespreksgroep. In samenwerking met het Edwin van de Sar fonds wordt er iedere vrijdag gezwommen in het Leegwaterbad.

Als u op de kopjes klikt, kun u meer lezen over de locaties.

 

afbeeldingen/Nieuws/2017/Heliomarevlaggen